söndag 8 augusti 2010

Snyggt vinAlla vet ju att det är viktigt faktorer som druvor, årgång och rena tånaglar hos de som trampar druvorna, när man ska välja vin.
För det är ju inte så att man väljer vin utifrån bilder på hunkiga italienare på boxen. Det vore ju bara... amatörmässigt.

8 kommentarer:

anne sa...

Inte heller ska man välja efter färgen på etiketten.

Har jag hört.

miss universum sa...

oh, finns d vin m fabio? eller kommer den m kräkmedel?

LillaUlle sa...

Gör man inte? Det skulle nog jag göra om jag hittade något vin med en hunkig italienare på boxen. Tydligen finns de, måste jag ha missat.

Magica de Hex sa...

Mmmm, hunkiga italienare - me like ... mmm...

Lisa sa...

Åhh jag kan varmt rekommendera boxen "untouched by girasol" med rosevin i (lite tacky men men...). Ena sidan pryds av en man som mycket väl skulle kunna platsa i en p-rulle vilket jag noga talar om ljudligt och klart för expediterna varje gång jag köper den :))

Fraggelmorsan sa...

OHOHOH!!! Har ni inte sett BiB-en som ser ut som en designerhandväska?!! Den är sååå snygg och undrar om man inte kan komma undan med att folk tror att det verkligen ÄR en väska? Perfekt att ha med sig på stan :)
Rackarns, ska se om jag kan länka...Eller så slänger jag upp en bild i min blogg istället. tack för uppslaget! ( vinet smakar säkert skit, men snygg är den!)

Maria sa...

Anne: Nej, så kan man ju verkligen inte göra.

miss universum: Mäh! Det är är ju inte fabio, det ser du väl! Det där var ju en snygg karl!

LillaUlle: Du får leta noggrannare nästa gång. Och gärna fråga personalen!

Magica de Hex: :-)

Lisa: Och hur reagerar personalen då?

Fraggelmorsan: Ibland måste man helt enkelt välja utseende före smak.

Anonym sa...

hahaha, jag har fått förbud från min man att köpa just den boxen.. kan det möjligtvis vara för att jag sätter boxen vid en stol på bordet, som om fransisco är med på middagen??

ett litet tips förresten, han finns tydligen på facebook.. :)

// Lina