torsdag 2 februari 2012

Tant-clown

Jag tänkte först lägga ut bilden här, men jag orkar inte se den varje gång jag går in på bloggen. Det finns en gräns för hur mycket man orkar skratta faktiskt.

Så jag ger er länken istället. Kolla in bild nummer sex sen. Men ha för guds skull inget kaffe eller så i munnen som kan spruta över tangentbordet när ni gör det.

8 kommentarer:

GretaG sa...

Fast jag tycker att bild fem är värst! Den ger mig kalla kårar...

Anonym sa...

Åh, men om man kanske skulle ta och tatuera in en bäbis som ligger i magen PÅ magen. Det har nog ingen gjort innan. Det kommer jag nog heller aldrig att ångra i hela mitt liv.
OMFG! Oh my fucking god!

Malin J sa...

Nu är den ju inte tatuerad som halva världen tycks tro utan målad med vattenfärg.(Inte alls lika kul ;-D)Personligen fick jag mardrömmar av familjen Rosa (JA, mardrömmar,drömde att hela familjen valde att klä sig i kanariegula träningsoveraller ifrån 80-talet och om jag inte gjorde det så skulle jag förskjutas och stenas!)
När det gäller att måla ett foster på magen inför ett familjefoto så....Varför inte? Det är ju en kul grej menat för familjen bara (Precis som min personliga skräck, familjen Rosa)

Anonym sa...

Jag tycker familjen med pyjamas och "barøverkropps pappa" var bäst... Vilken härlig familj!

LillaUlle sa...

Såg clownfamiljsfotot igår och skrattade så jag fick magknip. Däremot håller jag med Malin J, jag tycker det var en riktigt rolig grej att måla bebisen på magen som det svenska paret gjorde. Till skillnad från många andra utgick jag från att det bara var en målning och ingen tatuering. Annorlunda och kul att ha sen.

Fraggelmorsan sa...

Vi har en bok hemma med Världens Fulaste Skivomslag. Den chockerar mig mer, eftersom det är skivor gjorde för att säljas; fotona på Aftonbladet är ju iaf meningen för ens egna hem!

Gustav sa...

Personligen tycker jag bäst om tvåan. Två personer som tävlar i exhibitionism. Vad är störst, muskler eller mage?

Anonym sa...

Min man skrattade åt clownen så mkt att han nästan sket på sig! Det svenska paret är ju bara pinsamma.../sa