torsdag 23 februari 2012

Komplimangen som kom av sig

Förvånat utrop av nån som inte sett mina nya glasögon tidigare:

"Oj, vad du ser ung ut i dina glasögon! Du ser ut att vara i tjugoårsåldern. [kort paus] Jag hade ALDRIG känt igen dig på stan. De får du alltid ha på dig".

Jag ser ut som en gammal tant i vanliga fall alltså. Jag måste ju säga att helt plötsligt kändes det där med att beställa nya linser inte så brådskande längre.

4 kommentarer:

Josefine sa...

Usch. Min mamma gör en sån grej. Hon återkommer till en bild hon såg på mig för några månader sen om och om igen. "Tänk SÅ UNG du såg ut på den bilden". Och jag "jaha? vad betyder det att jag ser skitgammal ut nu eller?" och hon nervöst "ehhh haha du såg verkligen väldigt ung ut på det fotot". Det betyder att jag ser ut som en gammal kärring redan. Vid 29. Skyller på barnen. De har gjort mig 20 år äldre på typ två år.

Therese Bergsmo sa...

Visst är det kul med folk som inte vet vad de säger... Själv sa jag till grannen, när vi diskuterade om hennes katt hade varit på vår tomt; "Nej, det här var en FIN katt, det kan inte varit din"

Trevlig helg!

/ Therese

Sofia -skräddaren sa...

Okej mellogeneralen! Är det Danny som gäller nu eller? :D

/Orustjuryn

Anonym sa...

Hahaha... På tal om glasögon, snurrade in här hos dig å hajar till! Va f*n... Hon ha bytt namn på bloggen. Läste nämligen: "vuxnamänniskorharinteblogspot".. Yepp... Nattinatt.. ;)