fredag 8 juli 2011

Livet är inte så roligt just nu. Vi smörjer och smörjer, duschar, badar, och lurar i Alvedon och Tavegyl med hjälp av festis.

Men det är ändå bara en liten ynklig hög som ligger i mitt knä och gnäller uppgivet och sorgset.
7 kommentarer:

FrökenGunilla sa...

Stackars liten... inte så kul när det är varmt ute.
Bada saltvatten är bra och torkar ut. Har du en hårfön med kall luft? Perfekt att torka vattkoppor samtidigt som det svalkar! (Min mamma vände dammsugarslangen så det blåste luft på oss, kanske inte helt optimalt när det gäller hygien ;) )

Nina sa...

stackars liten! jag har för mig att jag fick Cocillana Etyfin när jag som 10åring hade vattkoppor... fast jag kanske hade hosta också och så sov man gott på cocillanana... han hostar inte lite??? Fast han är kanske för liten för det? hoppas det ger sig väldigt snart iallafall! krya på sig!

Singelmamman sa...

Men åh! Stackars liten. Men glass och isbitar svalkar och kanske kan glädja lite. Potatismjöl sägs vara bra, att hälla över prickarna.

Lippe sa...

Jag vill också lämna tips!!! Jag hade en bordsfläkt, en sådan där som svänger fram och tillbaka och det funkade ganska bra. Stackars, stackars liten...

Anonym sa...

Stackars liten, säger jag också. Det är inte lätt att vara liten och sjuk, och i den här värmen också. Det är inte heller lätt att vara förälder till ett litet sjukt barn, när man inte kan göra så himla mycket annat än att vänta på att det ska gå över. Hoppas att han blir frisk och glad snabbare än snabbt! Kram på er.

Drottningen sa...

Det finns något som heter Poxclin som ska hjälpa vid vattkoppor. Jag googlade som en galning när vår gosse blev sjuk, men behövde aldrig köpa det. Jag vet alltså inte om det funkar, men finns att köpa på Cura-apoteken

http://www.unigroup.dk/sv-se/poxclin-mot-vattkoppor.aspx

Trassla sa...

Kan rekommendera Poxclin. Fungerade mycket bra på våra tjejer när de hade vattkoppor tidigare i år. Hoppas verkligen han blir frisk och kry snabbt!