tisdag 5 juli 2011

Vii får väl se helt enkelt

Nu chansar jag hejvilt här, utan medicinsk utbildning, på att det är vattkoppor. Ungen blev prickigare och prickigare för varje minut innan han gick och lade sig, och på hans avdelning på dagis går det tydligen mycket vattkoppor nu. Det var bara två ungar där idag, resten låg hemma prickiga.

Men, jag kan ju ha fel. Jag är ju inte läkare liksom. Det kan även vara harpest. Eller tyfus.

7 kommentarer:

Singelmamman sa...

Så skönt att han får det nu. Så slipper han sen.

Anonym sa...

Men visst var det tur att du inte fick en vabfri månad :) Jag menar FK hade kanske börjat undra om du fuskade eller något o börjat kräva ännu mer papper o intyg ;)

Krya på hälsning till sonen o du bunkra kylbalsam o potatismjöl lär behövas, värme och klåda är ingen rolig kombination.

// Helen

sandralinnea sa...

Tyfus kan vi nog avfärda, i Dr Quinn fick de fläckar av det häromsistens. Harpest har hon däremot inte behandlat, så det kan det mycket väl vara.

/twittraren som sade hej häromdagen :)

Jenny E sa...

Köp flytande Clarityn (antihistamin) om han får gräslig klåda, det taggar ned det mycket. Min 4-åring hade vattkoppor för typ 1 månad sedan när det var 30 grader, gick faktiskt bättre än väntat trots att hon fick rätt mkt koppor.

Jenny sa...

Får mina barn komma och slicka på Charles?
Vi jagar dessa H2Okoppor enormt!
Dock ska mamman i familjen hålla sig borta sen eftersom hon inte har haft dem. Men det finns ju en pappa som kan vabbelura en del...

MISS i sa...

Det går snabbt. Låter som Vattkoppor. Det är skönt att få det överstökat.

Konstigt det där med sjukdomar som man vill ha.

Skön blogg du har!

Här är ett smakprov ur min om Vattkoppor:

http://vardagslinjer.blogspot.com/2011/04/vill-ni-bli-sjuka-ja-tack-det-passar.html

Lisa sa...

Men om alla barn som går där ändå har vattkoppor, varför ska ni föräldrar behöva vabba då för? De kan väl lika bra ha barnen så de sista två stackarna får det också. Det tycker jag är en jättebra lösning.
Älskar din blogg förresten, den är så klockren!