torsdag 14 juli 2011

En sak jag tänkt på

Alltså om det nån gång var så att det var er tur att ha sovmorgon, men att ni inte riktigt kunde somna om efter att de andra gått upp - men att ni för den sakens skull inte ville gå upp själva bara för att andra i familjen gjort det.

Om det var så att ni istället ville ligga kvar själva i sängen, sträcka på er, låtsas som att ni var ensamstående utan barn och kunde ligga kvar i sängen hela dagen om ni så ville, och om det var så att ni hoppade ur sängen jättesnabbt bara för att hämta iPaden så att ni skulle kunna twittra lite i sängen - och det knakade i golvet när ni gjorde det så att Björn, jag menar den ni var ihop med, kom upp för att titta om det var fyraåringen som hade vaknat och ville ha hjälp ner för trapporna och ni utan att tänka slängde iPaden under täcket och försökte sova räv. Alltså OM. Jag säger om hela tiden, för jag vet ju inte hur ni brukar göra om morgnarna.

Men OM ni skulle göra så, glöm då för guds skull inte att lägga iPaden med skärmen neråt. För annars lyser den igenom täcket och det blir så svårt att hålla uppe sova-räv-charaden.

Inte för att jag har varit med om det här själv alltså, herregud, vilken vuxen människa försöker helt omotiverat att sova räv på det där viset liksom? Men OM ni skulle göra så. Så tänkte jag bara tipsa om det där med iPaden.

Bara för att vara snäll.6 kommentarer:

Iza sa...

hahahahahaha, problemet med ipad!! ;)

Densnygganarkomanen sa...

:-)

Singelmamman sa...

Tusen tack! Bästa tipset ever.

Vänta, jag har ju ingen iPad.. och jag är singel.. Nåja, tack i alla fall.

Laiey sa...

hahahahaha så jäkla bra! gäller samma med iphonen kan jag tillägga... Inte för att jag heller har varit ens i nääärheten av att befinna mig i den situationen eller så...

Colombialiv sa...

Hahahaha, jag dör!

Sockiss sa...

I'm back on track again!
Saknat dig och ditt underbara sätt att se på livet från en lite cynisk och ironisk vinkel... (lite?)
Hur mår Kenta med ravioliburken?