tisdag 12 juli 2011

Men bilen går väl bra tror jag.

Efter ett pms-relaterat vredesutbrott på min familj efter lunch idag, stormade jag asförbannad ut från huset för att gå en promenad - och för att slippa dem. Jag tänkte att jag skulle lyssna lite på p3 i telefonen för att få tankarna på annat men det gick ju så där. För vad spelade de - just när jag satte lurarna i öronen - om inte den där jävla smörjan med Michael Bolton där han sjunger om Jack Sparrow. Alltså finns det något värre? Jag ba "MEN VILL NI ATT JAG SKA DÖDA NÅGON ELLER?".
Fast tyst inombords alltså. Man vill ju inte att grannarna ska tro att man är helt galen.

Sen tog jag mitt förnuft till fånga och satte på Spotify istället. Och så gick jag i 30 minuter till Konsum, köpte tamponger och lösgodis -hej hej kassörskan, ja jag ska ha mens snart - lugnade ner mig och gick hem igen.

Nu väntar vi alla spänt på mitt nästa vredesutbrott. Spännande tider det här.
4 kommentarer:

Josefin sa...

THIS IS THE TALE OF CAPTAIN JACK SPARROW!

Hatar den. Eller älskar den. Har lite svårt att skilja på de där två verben.

LjuvligtLantligt sa...

OMG, tror det är jag som skrivit det där! ;)

Martina sa...

Hehe igenkänningskomik...

Annelie sa...

Jag har också pms som inte är att leka med. Nu är jag dock gravid. Jag har sluppit illamående men istället hade jag typ pms de första 3 månaderna. Det är tur jag har en tålmodig make,skulle väl aldrig varit gift vid det här laget annars... Det vore i och för sig synd att säga att jag är stabil, gråter var och varannan dag men jag är inte lika genomarg hela tiden.