måndag 4 juli 2011

Glöm vitpepparkorn

Idag berättade jag för min kollega att jag var på väg mot min första vabfria månad sen augusti förra året. Den första vabfria månaden på tio månader. Det var bara fem dagar kvar, på måndag börjar min semester.

Så ikväll kräks naturligtvis Charles var tionde minut. Fast han inte har något att kräkas upp längre.

Men oroa er inte för mig, jag kommer inte bli sjuk. Jag har nämligen ätit lösgodis ikväll. Och det gör man aldrig ostraffat.

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Du kommer att klara dig. Jag åt också lösgodis ikväll. Å andra sidan har jag inte haft någon som kräkts i min närhet. Av detta drar jag slutsatsen att ... ingen aning.

Fia sa...

Nämen det måste ju vara helt safe - lite godis varje dag så behöver du aldrig bli kräksjuk eftersom du måste ta konsekvensen av att äta godis. Lysande! Den tar jag rakt av!

Karin sa...

Jag har lärt mig the hard way att ALDRIG mera säga "tänk vad skönt att vi inte haft magsjuka på ett helt år nu". Jag lovar, inom en vecka är hela familjen däckad i spyor.

Linda sa...

Nej man ska nog aldrig ropa hej! Jag tror inte jag har haft en sjukdomsfri månad sedan julen -09, men jag låter det vara osagt om det är så att jag har vabbat varje månad eller om det är så att det bara är jag som har legat..