måndag 25 juli 2011

Det är bra att ha tydliga mål

Jag vill flytta ut på landet, bo inne i stan, alltid gå klädd i fina klänningar och högklackat, varje dag se avslappnat cool ut i snygga jeans med randig tröja och tygskor till, skriva en bok, bli händig, alltid äta nyttigt och vara smal, unna mig goda saker och få fina kurvor, vara en sträng mamma som sätter tydliga gränser, vara en avslappnad mamma som låter barnen upptäcka på egen hand hur livet fungerar och så vill jag ha långt kort hår.

Och alltid ha ordning och reda på allt.

För det här med att känna sig själv är väl inget man behöver göra innan man är fyrtio?


6 kommentarer:

Hanna sa...

Kanske vill du också äta kakan och ha den kvar?

Johanna i Lund sa...

Jag fyller snart 38 och jag känner igen mig så väl.
Jag vill också både det ena och det andra och varje gång jag lyckas bestämma mig för en uppfattning i en viss fråga så pustar jag ut som efter ett maratonlopp.
Det är verkligen inte helt enkelt att bli vuxen! Jag tröstar mig med att jag har lyckats fördröja det vuxna beslutsfattandet så länge... Kanske en del steg blir lättare när man är 35+ än 30- tänker jag.

Att ha valmöjligheter är en fantastisk möjlighet och frihet men inte tusan gör den obegränsade valmöjligheten livet lättare alltid. :)

Singelmamman sa...

Jag vill allt det där, men inte på landet. Jag vill bo i stan.

LjuvligtLantligt sa...

Jag vill exakt detsamma, lite gott o blandat alltså. När jag var yngre trodde jag oxå att man skúlle vara vis vid vår ålder...hahahhahahhahhhahahha..

Malin J sa...

Hörredudu, när var du inne i min hjärna och snokade? Det är ju precis så jag vill ha det. Men beslutsångest ska visst vara på modet nu, har jag hört,någonstans,låtsas vi.

Anonym sa...

Sjötomt vid Stureplan.... allt det där vill jag också .... och jag fyller 51 nästa månad så man blir inte nödvändigtvis förståndig med åren heller....

//Brippan