söndag 3 juli 2011

Avkoppling

Livet på landet, det är verkligen avkopplande. Precis som vi drömt om att det ska vara.

Igår storhandlade jag, diskade efter åtta personer, gjorde potatissallad och röror, tände grillen,grillade kött och korv och ost i flera omgångar samtidigt som jag själv försökte äta, passade barn, diskade igen, skruvade ihop Ikea-möbler, diskade ännu mer och nattade barn.

Så himla skönt att få komma iväg och vila upp sig lite.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Låter verkligen avkopplande. Hoppas dagen idag blir lika lugn...

bom sicka bom sa...

Så härligt! Underbart att få lite avkoppling!

annika5064 sa...

Haha, du är för himla rolig! Ert ställe ser fantastiskt ut; hoppas ni får liiiiite mer avkoppling än under gårdagen...kan vara svårt att säga nej till gäster, när man bor ljuvligt, men att låta dem diska och hjälpa till är helt ok, faktiskt!

Gustav sa...

Du vet att det är väldigt vanligt att folk på landet har diskmaskin. Så du behöver inte enbart använda diskborste för att smälta in. En bänkvariant kan vara att föredra.

Anonym sa...

Och vad gjorde B? En världsomsegling?

Maria sa...

Ni behöver inte vara oroliga över att Björn och de andra gästerna inte fick koppla av lika mycket som jag. De skruvade också Ikea-möbler, snickrade lekstuga och idag tömde Björn dessutom en hel tunna med bajs i ett hål han grävt själv. Jag är sjukt utvilad nu inför nästa arbetsvecka!

Otaliga projekt sa...

Återigen; mycket festlig blogg. Du träffar helt rätt. Du kanske kan modifiera det här citatet som jag såg på en kudde.
"You never know how many friends you have until you own a beach house"
Trevlig dag
Sarah

RocknRollnLlife sa...

Att diska kommer man inte i från, men att skala potatis med en elektrisk skalare kan alltid pigga upp. Köp en sån, eller om el är ett problem kan man alltid välja den handvevade, den funkar den oxå!