tisdag 15 februari 2011

Att kunna trolla vore ju bra

Det finns en första gång för allting sägs det. Idag önskar jag till exempel för första gången att jag hade en snopp. Då skulle jag kunna ta den där smärtsamma balaniten istället för Julius.

Nu kan jag bara stoppa honom i badkaret för resten av dagen och hoppas på det bästa. Det känns ju så där måste jag säga.

9 kommentarer:

yllet sa...

stackarn!! :(

Nina sa...

usch och fy och framför allt Stackars liten!!! Det gör ju ont i kroppsdelar på en som man inte ens har när man läser beskrivningen! Hoppas det går över fort!

Sara J sa...

Åh aj aj aj aj.... kan knappt tänka mig något ondare.

LillaUlle sa...

Men stackars liten, vad ont det måste göra! Ja det är många gånger man önskar att man kunde ta över barnens sjukdomar så de slapp. Hoppas det går över fort.

Lippe sa...

Stackarn!

Zezza sa...

Min pojk hade det för ett år sedan eller så, inte kul MEN det försvann tämligen snabbt när vi spolade med koksaltlösning under förhuden vid varje blöjbyte. Hoppas det går över snart

Anna sa...

Stackars liten plupp.
Massa sympati från en snoppløs.

Annica sa...

Har själv en son som haft problem med sin förhud under många år. Vi fick en spruta (utan kanyl) som vi fyllde med koksaltlösning eller vanligt kokt, avsvalnat vatten och sedan sprutade upp under förhuden. Det rensar bort det som samlats under förhuden och infektionen ger med sig snabbare.
Hoppas det blir bättre för den lille stackaren.
Kram
Annica

Gustav sa...

Känner att någon med snopp borde gå in och stötta Julius. Hade också en liten släng av det när jag var runt tre. Inget roligt, men det går över. Håll ut Julius och ta ett bad till!