torsdag 3 februari 2011

Dagens tack

Söta fina Ketchupmamman länkade till mig idag med ord som gör mig alldeles generad när jag läser dem. Om och om igen. Men det behöver vi inte prata om. Hur många gånger jag läst det inlägget idag alltså.

Det finns vissa illasinnade rykten som påstår att det var jag själv som bad om att få bli hennes bloggtips idag, men sånt ska ni inte lyssna på. Det är bara elakt förtal! Jag har väl bättre saker för mig liksom. Och vem vill ha många läsare? Egentligen?

I alla fall, tusen tack Ketchupmamman!


(Men tydligen borde jag gnälla lite mindre. Och jag som trodde att alla inlägg med bilder på mina naglar liksom jämnade ut min mer negativa sida. Tydligen inte. Jag får fundera lite mer på den saken helt enkelt).


11 kommentarer:

Anonym sa...

Neeej! Gnäll inte mindre! Ditt gnäll är bäst!

Frida sa...

Kan bara säga TACK till ketchupmamman som visade mig hit!!!

Sabina sa...

Håller med Frida här :D ännu en rolig blogg att följa!

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan sa...

Jag får också tacka ketchupmamman som tipsade om dej. Du är ju grym!

mimiamelie sa...

Har då följt dig ett tag, så jag är inte ny.

Dock är jag inte intresserad av mindre gnäll, för vad ska jag då läsa och må bättre av när jag haft en pissig dag? För hur jag än gör så har du det alltid sämre, med vab, sjuk sambo och minimalt med sömn.

Så tack - för att mitt liv verkar liiite mer harmoniskt än ditt!

:-D

inte skyldig sa...

Meh lägg av. Inte ska du väl sluta gnälla? Och vadå gnälla? Gnäller du så mycket? Läste något om sarkasm och är det något man aldrig kan få nog av så är det väl sarkasm. Tycker jag. Så sluta mesa nu, här skare inte ändras på nåt tycker jag. Såattduvet.

Margita sa...

Får också tacka Ketchupmamman att jag hittade din blogg! Hade inte den blekaste att du bloggade :) Så kul att följa igen, vill minnas att jag var lite bidragande en gång i tiden till din första blogg ;)
Kramar!

jessica Gbg sa...

Ja å hon värvade helt klart i alla fall en läsare! Nu e du taggade i min bokmärkesfolder!
Totalt såld!!

Kram kram

Anna sa...

Tack för en till rolig blogg (följer Ketchupmamman)! Den här kommer jag att följa. Många skratt blev det. :)

Anonym sa...

Nej vad säger du kvinna, inte mindre gnäll! Ditt gnäll gör ju denna blogg till vad den är, helt underbar! Älskar denna humor och blir lika glad varje gång jag ser att du gjort ett eller flera nya inlägg! :-) Fortsätt så, please!!

Ketchupmamman sa...

I lööv the gnäll. Gnäll is the shit. Shit äger.

Sådärja. Dagens högstadiespråkövning avklarad dessutom.