måndag 28 februari 2011

Boll-skjorta

Jag drömmer ibland att jag är singel och att jag dejtar andra killar. Och det är väl sjyssta killar och så, men det är liksom alltid något som är fel. De är inte Björn.

I natt var jag 20 år igen och hade precis blivit tillsammans med en jämnårig kille. Men jag var osäker på vad jag kände för honom, och så var han så jävla klängig och jobbig. Han bytte till och med plats vid bordet när vi var ute och åt med kompisar, bara för att få sitta bredvid mig. Jag kände mig kvävd och besvärad, och det var så himla skönt att vakna upp bredvid min fina fina Björn som kan äta middag utan att behöva hålla min hand, och som aldrig klär sig i vita, nästan ärmlösa, skjortor med snören i sidorna som har små vita bollar längst ut.

Kom igen! Vad fan var det för skjorta? Man blir ju mörkrädd för mindre. Jag tror aldrig jag har träffat nån ned så dålig smak som mitt tjugoåriga nattjag. Ärligt talat, vem fan blir ihop med en kille som klär sig så?

Jag måste helt klart införa dejt-förbud för det jaget. Snarast.


5 kommentarer:

A&T sa...

Någonstans har jag läst att alla man drömmer om är delar av ens egen personlighet.
Så stämmer det har du någonstans inom dig en "bollskjortekille" som vill få större plats i ditt liv ;)

Klankis sa...

Å jäklar, ja du får ta ett rejält snack med "denna där..."

linn sa...

inatt drömde jag att jag var ihop med matthew perry (chandler i vänner). vi bodde på hawaii och hade det awesome, och trots min reumatism var jag ute och simmade och körde triathlon och grejer. sen vaknade jag. ensam. inte riktigt lika glad över det. fast matthew perry är väl kanske inte någon sådär klockren, men i min dröm var han snygg i alla fall.

Myaraq - den där lilla svenskimån sa...

Jag har skämts om mitt drömmande jag hade hittat på sådana kläder.

Maria sa...

A&T:Dt tror jag inte en sekund på ;-)

Klankis: Eller bara aldrig mer släppa ut den.

linn: Jag har alltid varit svag för Chandler. Har man sån humor går man alltid hem hos mig (och han är ju inte träskful liksom).

Myaraq: Skoja inte. Huvudkudden förvandlades raskt till en skämskudde när jag vaknade.