onsdag 23 februari 2011

Rysk roulette. Fast ändå inte.

Charles och jag har varit hemma idag. Jag har suttit lite i karantän och eftersom han också var lite lös i magen igår, höll jag honom hemma för säkerhets skull.

Så idag när vi hämtade Julius på eftermiddagen fick jag höra att barnen inne på Charles avdelning hade kaskadkräkts till både höger och vänster idag, och på eftermiddagen var det bara fem barn kvar där inne.

Känns ju bra att lämna in Charles till det i morgon. Lite som att slänga in en handgranat i rummet där de sover middag och hoppas att den inte smäller.

Mest intressant dock med det här inlägget var att jag envist försökte stava "karantän" som "karaktän" istället. Dags att gå och lägga sig kanske?

5 kommentarer:

Lippe sa...

Natt, natt! Det lär du behöva kanske fast hoppas att det är över för er del nu. När jag jobbade som förskollärare så stängde vi faktiskt ett par dagar för att häva en magsjukeepedemi en gång.
Det var antagligen vinterkräksjukan fast på den tiden var det bara en kräksjuka vintertid!

ufojording sa...

Ser att du läser "ska bara fixa en grej i köket", läste ut den igår & kan inte riktigt släppa historien. Vad tycker du om den?

Tre Gringos sa...

Det är hopplöst pinsamt att läsa din blogg på biblioteket och tjuta av skratt

Annamax sa...

Fantastikt rolig blogg! Men jag har en undran... Varför lämnar du ett barn på dagis när du ändå är hemma med det andra, med misstänkt magsjuka? Borde inte du som förskolelärare veta bättre? Vore det inte bättre att försöka häva magsjukespiralen, istället för att skicka ett barn till förskolan som faktiskt kanske också är smittat? En stilla undran bara...

Bozon sa...

Roulettespelets rykte har höjts rejält genom åren tack vare filmer som exempelvis James Bond där roulette visas upp som en av casinoklassikerna.men den här saken behöver inte skraplott spel