söndag 6 februari 2011

Grisen på Ica

Tidigare idag när jag kom hem från Ica Maxi upptäckte jag att jag hade gula fläckar längs med hela framsidan på min svarta jacka. De var inte små. De var inte diskreta. Det såg snarare ut som att jag hade spytt ner mig och sen inte tvättat jackan.

Men det är ju så här livet som småbarnsförälder är, och det vet alla. Det är helt enkelt sånt som händer. Att man spiller smoothie längs med hela jackan när man står och väntar på tunnelbanan. Utan barnen.

3 kommentarer:

Mika sa...

Jag har en vän som gick runt med ett smörgåsrån klistrat fast vid vaden en hel dag... och ingen sa ett ord... bara *fniss,fniss* bakom ryggen. Hon upptäckte det på kvällen när hon var på föräldramöte.

Grattis ( i förskott) på födelsedagen!

Malin sa...

En gång när jag satt på bussen undrade jag vad det var som var så knöligt långt ner i byxbenet. Grävde lite och fick fram gårdagens trosor. Steg av nästa hållplats och gick till jobbet istället.

Grattis på födelsedagen! Hoppas pärlplattan blir fin!

Maria sa...

Mika: Haha! Vad taskigt! Klart man måste säga till om man ser något sånt. Och tack!

Malin: Hahahahaha! En gång gick jag en hel dag med ett par strumpbyxor som var kvar i jeansen. Jag upptäckte på kvällen att det var nåt som stack ut nere vid ena foten.