tisdag 1 februari 2011

För friskt barn

Idag helt klart sista gången jag vabbar med Charles (för den här gången alltså).

Han är alldeles för pigg och vill läsa saga och leka hela tiden. Hur ska jag då hinna sova/blogga/twittra/titta på tv?

Asså ärligt, varför tror han att man vabbar egentligen?

9 kommentarer:

Lippe sa...

Sicken monsterunge ;)

Fru Gårman sa...

Egounge! Måste uppfostra han bättre så han lär sig att mammas behov ALLTID går först.

Camilla sa...

Jag har samma problem idag. Sonen håller på och gormar att han vill ha lunch. Laga din egen liksom , jag bloggar faktiskt. :D

Chrissan sa...

När man vabbar ska barnen sova, eller titta på film. Annars är det ju ingen vits för mamman/pappan att vabba.

Diana sa...

Ondsint unge som inte förstår... Kan du inte "råka" låta honom ta ett varv i spritskåpet så att han somnar under köksbordet?
Obs! Är detta första gången du testar alkohol på ditt barn så kan det visa sig att han bara blir jobbigare, typ börjar sjunga fyllevisor eller sitta och älta varför de slutat sända Teletubbies på morgonen...
(såg ditt bloggnamn och var bara tvungen att klicka mig in här, jag är en ägare till ett styck Börje... och jag har inga barn att skylla hamstern på...)

Bloggande 4barnsmamma sa...

Ungar asså! Fattar väl vem som helst:)

Anonym sa...

Men du har då uppfostrat barnet dåligt när de inte förstår att de ska va tyst och sova hela dagarna!!!

LillaUlle sa...

Precis samma tankar har jag haft idag, då "sjuka" dottern dansade omkring i vardagsrummet till inledningsmusiken på barnprogrammen eller släpade ut alla plast-köksgrejer i vardagsrummet och insisterade på att jag skulle sitta med och äta hennes låtsasmat.
Jag ville ju ligga i sängen och lyssna på talbok och äta godis ju.

Noni sa...

BRA MÅTTSTOCK! Min son är bara 15 månader och vi har kanske inte riktigt fattat när man ska vabba och så. I tisdags var vi exempelvis bjudna till Café Opera för en presslunch men We R Family (gratisprylar i mängder - u know the drill) men Musse (min son) sov dåligt under natten, drog sig i öronen och var sjukt grinig när han vaknade, så jag blev en hönsmamma o ställde in allt och drog till VC istället. Det var dock falskt alarm (om vi bortser från en vanlig snorförkylning)!

Jag gick miste om feta goodiebags etc och är fortfarande irriterad på ungen. Nu har jag lärt mig att man enbart ska vabba när man själv kan få något gjort.