lördag 12 februari 2011

Lite sjuk

Vi var på fest igår, en bokstavligt talat ganska blöt fest (jag fick vin utspillt på huvudet som liksom rann ner genom håret och kunde torkas bort i nacken) och idag mår jag verkligen inte så bra. Jag har en bultande huvudvärk och mår illa.

Måste ha varit något fel på de där chipsen jag åt igår.

9 kommentarer:

Singelmamman sa...

Eller vinet som rann över huvudet. Låter ju ganska tungt.

Nina sa...

jag tror absolut att det är vinet som spilldes på dig!! Det vet man ju själv hur huden absorberar allt möjligt och påverkar kroppen! krya på dig, två resorb och en ipren brukar funka ganska bra faktiskt!

en annan fråga... jag har börjat blogga... tog äntligen mod till mig, tog lite extra mod i ett glas rött (rödvinsmarinerade liksom kroppen innifrån i motsats mot din metod helt enkelt, funkar bra det också)och så tänkte jag till lite, många av de bloggar jag läser har en lista på bloggar de läser (hur invecklat blev inte det nu då??) vad är kotym, ber man om lov först eller lägger man bara upp en lista på de bloggar man vill??? I detta vill jag även då passa på att fråga om jag får lov att skriva att jag läser din blogg?!
kram!

Anonym sa...

Ja det vet man ju att chips får man ofta ont i huvudet av. Och chilinötter, passa dig för såna! Jag blev så himla dålig efter att ha ätit just chilinötter, fast jag tyckte att jag försökte dricka ordentligt till.

Maria sa...

Singelmamman: Ja, det har ju faktiskt varit rätt tungt idag.

Nina: Resorb alltså, måste prova det. Funkar det på riktigt alltså? Köper man det på typ Ica?
Och det där med bloggkutymen, jag vet faktiskt inte. Jag har fått en del frågor om folk får länka till mig, men jag förstår faktiskt inte riktigt varför man frågar. Jag har aldrig frågat innan jag har länkat till någon, det är ju snarare så att man gör den personen en tjänst. Alla bloggar väl för att de VILL att folk ska läsa, och genom länkningar får man ju fler läsare. Så om du frågar mig behöver man alltså inte fråga, men jag är inte helt säker på att alla skulle svara likadant. Men jag tycker att du ska länka på! Ingen har nånsin skällt på mig för att jag har länkat iaf. Och välkommen in i bloggberoendet! :-)

Anonym: Chilinötter ska jag passa mig för. Surt tycker jag, att man mår dåligt när man faktiskt ansträngt sig kvällen innan för inte att göra det (genom att dricka mycket alltså).

Freedomtravel sa...

Lustigt, jag har också lite huvudvärk idag efter en kväll ute på korgen... men jag åt inga chips? Fast lite nötter dock... det var nog nåt fel med dem?

Fru Gårman sa...

Alltså vinmarinerad, inifrån och ut måste väl ändå vara det ultimata?

Nina sa...

tack för ditt svar! jag gör som du gör då... du har ju visat på så mycket bra omdömme tidigare i allt liksom! Resorb funkar ja, det återställer ju salterna i kroppen, grymt bra om man tränat mycket också, och det gör ju du! Finns på apoteket om inte på ICA (om nu inte erat ICA har apotek också, för då finns det där!) Ett måste för alla småbarnsfamiljer trodde jag... med vinterkräksjukor etc.... vad man tror mycket!?! krya på dig!!

Unknown sa...

Chips är inte alls har har jag hört.

Sussa sa...

Vännen, du fick vin hällt över huvudet - självklart är det en starkt bidragande orsak till din huvudvärk!! ;)