fredag 7 maj 2010

God morgon Amsterdam!


Här bajsar hundar på potta och gör tummen upp när de är klara. Känns civiliserat tycker jag.

6 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Maria: Vad du än gör i Amsterdam så skaffa inte hund för sjutton gubbar. Jag tror det är MYCKET svårt att lära dem gå på pottan och att göra tummen upp. MYCKET svårare än att potträna barn. Ha det gott!

Maria sa...

Jag tror dig! Här följer det inte med någon vovve hem inte, oavsett hur söt den är när den gör tummen upp.

oumberligating sa...

Ja, måste erkänna att du har helt klart ett av bloggosfärens bästa blogg namn, det är väl det som gjorde att jag hamnade här! Kul, fin och trevlig blogg, vad kan man mer säga!
Hur ska jag göra för att locka dig till min blogg, kanske bli följare och skriva hos varandra i framtiden?
Fungerar det om jag säger att jag är en man som inte gillar fotboll!
Jag lagar mat medans min Tokiga Fru skriker och vrålar vid teven, eller går på hockey i globen och skriker med huliganerna på Djurgårdsläktaren!
Ja, hon lever sig så pass mycket in i idrpttens värld att hon måste ta extra smärtlindring efter att ha sett fotboll och hockey! Lilla Frun är lite klen i ryggen efter födseln av tre "snabba"! Om du tycker jag verkar oseriös så kan du gå in på hennes pocketbokblogg istället www.pockethexorna.blogspot.com , men glöm inte att hon är fotbollsnörd!
Så kanske får du roligare med mig! (ler)
Vad vet jag!
Gör vad du vill med dessa rader!
Ha en fin helg i vilket fall som helst!
Kram ifrån en som kallar sig för Oumberlige Peter...bl a!

Sockiss sa...

studentliv i amsterdam? vad ska man göra för att locka med stundentliv i Sköndal? Jamenar... vad är mer lockande än ett studentrum på 14kvm beläget i ett torn som läskigt mycket påminner en om ett Gulag-läger. Och detta vackra torn är beläget på en kyrklig stiftelses område där medelåldern är 176+, då alla villor och lägenheter är reserverade för seniorer. aaa juste. glömde jag nämna att min granne råkar vara en psyk-avdelning?
lcokad nu? komma hit och dricka vin? =)

Anonym sa...

Loosloopplaats - måste betyda ungefär fribajsningsställe. Vackert!

Maria sa...

Oumberligating: fotbollsnördar är konstiga. Så exalterade över en liten boll som sparkas fram och tillbaka av vuxna män. Mycket märkligt.

E: Ja, alltså hade du bjudit först kanske jag hade struntat i Amsterdam. Men nu är jag klar med studentlivet för den här livstiden. Min lever klarar inte mer.

Sofie: Ja, väldigt poetiskt.