tisdag 25 maj 2010

Grattis till oss

Idag firar vi sex år tillsammans.

Jag köpte lite lösgodis* (till oss båda) och Björn köpte röda rosor och praliner (till mig).

Det känns bra att vi lade oss på ungefär samma nivå, så att inte den ena köper för mycket mycket mer. Det blir lätt så pinsamt då.


*Som vilken vanlig tisdagskväll som helst.

7 kommentarer:

Chrissan sa...

Grattis! :)
Nästa torsdag firar jag och maken 20 år ihop. Och jag kommer nog också köpa oss lite godis...eftersom jag från och med tisdag får äta godis igen pga den där jävla skittävlingen jag gav mig in på.;)

Maria sa...

Imponerande! Grattis! Och klart att du ska äta godis då. Massor!

Knaada sa...

Hur vet man vilken dag som liksom är den riktiga att bli ihopdagen? Är det som dom säger den dagen man först hånglade i dagsljus?

Grattis förresten!

Maria sa...

Tack! Haha, jag vet inte riktigt faktiskt. Om jag ska vara ärlig minns jag inte riktigt vad som hände just den 25 maj 2004. Hånglat i dagsljus har vi fortfarande inte gjort dock, vi är ju inte gifta ännu så vi ligger lite lågt med sånt.

Nina sa...

Haha! Du skriver ju såååå mitt i prick! På alla hjärtans dag i år kom min sambo med tio rosor och en jättefin berlock till mitt ThomasSabo-armband... själv gjorde jag nog ingenting... lagade middag eventuellt! vid närmare eftertanke får jag nog ta och skärpa mig! =)

tack för underhållande läsning!
ha en bra dag!
/Nina - som hittade hit för ett par veckor sedan och sedan dess måste kika in här varje dag för att se om du skrivit något nytt roligt att skratta åt

Maria sa...

Nina: haha, vadå - laga middag är ju också en bedrift. Typ steka korv och koka makaroner ;-) Och vad roligt att du gillar bloggen, det gör mig jätteglad!

Nina sa...

... kanske köpte McDonalds... men det blir han absolut gladast över så ingen fara skedd! =D