fredag 28 maj 2010

Att gå hemma klär mig inte

Nej vad fan, det här går inte. Till hösten måste jag ha ett jobb. Det blir liksom aldrig roligt att skriva räkningarna varje månad, oavsett mängden vin man dricker innan. Det är inte ens i närheten av att vara roligt.

Och för att inte tala om min sociala kompetens snabba dalande, hur ska jag kunna fungera i en normal arbetsgrupp (där man skrattar tillsammans åt chefens befängda önskemål om övertid, konstiga människor på tunnelbanan eller kanske de där jävligt fula tallrikarna i lunchrummet. Ni vet, vuxensaker) när veckans höjdpunkt för mig den här veckan har varit när lillebror kröp omkring hemma med storebrors använda kalsonger på huvudet. Som jag hjälpte till att trä på. Och sen skrattade hysteriskt åt i minst en kvart.

Jag blir nog snart inlåst.

Hälsa barnen från mig.

10 kommentarer:

Miss Universum sa...

vad vill du jobba m då? du skulle vara guld i mitt fikarum. helt plötsligt skulle alla generaler, majorer o överstar kanske verka lite roligare.

Jenny sa...

Fast är inte det ganska bra? Det behövs faktiskt människor med begränsad social kompetens på en arbetsplats. Såna som hysteriskt gapskrattar själva när de berättar sina kalsonger-på-huvudet-historier och får oss andra att känna oss lite bättre, lite smartare och lite populärare. Du kanske rent utav ska se det som en tillgång. Något att inkludera i din arbetssökan?

Magica de Hex sa...

Om inte annat så måste denna guldgruva till blogg absolut finnas med i ditt CV! Du är SJUKT rolig!

Maria sa...

Miss Universum: Alltså, jag kan tänka mig det. Fikarumsunderhållare. Vad skulle ni betala?

Jenny: Vad gör man inte för att få sina medmänniskor att känna sig bättre?

Magica de Hex: Haha! Nej den här håller jag hemlig. Jag tror inte att nån skulle vilja anställa mig efter att ha läst det här, tänk om jag är galen på riktigt? Men tack för din fina komplimang!

Miss Universum sa...

Du kanske kan få en kanon eller ngt. Kan ju vara bra som uppfostringsredskap?

CINDERALLEY sa...

Men guuud vad befriande med en mammablogg som inte sopar saker under mattan. Hade jag haft barn hade jag också velat sälja dem på Blocket och sätta smutsiga kalsonger på huvudet på dem. (Det är bland annat därför jag inte har barn.) Jag gillar't!

(Eh, och sorry för benämningen "mammablogg", jag vet att den är sjukt avtändande.)

Anonym sa...

Ståupp komiker!
Eller skriv en bok. Med din humor kommer den bli "görrolig" som vi säger i värmland.

Anonym sa...

Å du! en sak till.. Ta inga kalsonger på huvet när du söker jobb. Funkar nog inget bra skulle jag tro..

Maria sa...

Cinderalley: Du kommer undan med när du skriver så snälla saker ;-)

Tant Björn: Jag skulle hemskt gärna skriva en bok. Problemet är bara att jag inte tror att nån skulle vilja ge ut en bok på 1,5 sida. Det är ungefär så långt jag brukar komma.

Himmelska pannkakor/Maud sa...

Fniss, dubbel- och trippelfniss!!!!!!!!!!!!!!!