lördag 1 maj 2010

Learning by doing

Idag har jag lärt mig att det är skitsvårt (ja snudd på omöjligt skulle jag vilja säga) att starta bilen och köra iväg mjukt när handbromsen fortfarande är i. Det blir liksom inte bra. Och då försökte jag ändå jättemånga gånger.

I övrigt gick det faktiskt väldigt bra att köra idag. Det tror jag Björn tyckte också. Men det måste ha varit väldigt torr luft i bilen, för han var så törstig när vi kom hem igen. Han klunkade i sig ett helt glas vin på nolltid så fort vi kommit innanför dörren typ.

8 kommentarer:

Camabo sa...

Oooo! Jag har också kört i Lunda. I like! Men ett tips är att inte åka dit när de har streetracing där. Det gjorde vi och hamnade dessutom mitt på deras jäkla bana också. Och det blev varken dem eller vi glada av... :oJ

Magica de Hex sa...

Det kanske var dammig på vägarna?

Maria sa...

Camabo: Oooh, spännande! Det tar ju liksom upp nivån på övningskörningen en hel del måste jag säga.

Magica de Hex: Måste ha varit så. Nysopat eller nåt.

Ting sa...

Hahaha!
*kännerigenmig*

Maria sa...

Alltså, jag började gråta först för att det kändes så jävla omöjligt. Så fort handbromsen var ur blev jag en naturbegåvning igen.

Ting sa...

Hahaha, vad gulligt!
Och det säger jag bara för att jag också har grinat för samma sak.

Anonym sa...

Tips: Med lite äldre bilar kunde man köra med handbromsen i VÄÄÄLDIGT länge. Sen blev "man" livrädd för att det började stinka giftigt och bilen lät illa och blev liksom lite mer svårbromsad även med fotbromsen... Svettigt att vara ensam i bilen då, men även tur för annars hade jag aldrig fått låna bilen igen...

Maria sa...

Ting: Så lagom gulligt bara när man sitter där och inser att körkortet aldrig kommer hända...

Sofie: Haha. Och så vill du låna vår bil i veckan?