måndag 3 maj 2010

Sista-minuten-personlighet

Alltså, man gör ju allt för att slippa sitta i telefonkö. Det är ju det tråkigaste som finns, oavsett om man har högtalartelefon eller inte. Så därför har jag väntat till idag med att ringa till skatteverket om en avdragsfråga för deklarationen. För nu kan det väl inte vara så många som ringer?

4 kommentarer:

The Queen of fucking Everything sa...

Nejdå! De kommer bara bli tacksamma för ett välkommet avbrott i tristessen med alla andra frågor. Hallå- det är ju liksom inte som om de har nåt bättre för sig en måndag? På dem bara!

Filimarans Funderingar sa...

Av någon konstig anledning jag vet inte vad, men så hamnade jag på din sida. OJ OJ OJ vad jag fnissade och ibland rent av gapskrattade, jag tycker du skriver så himla roligt så om det är okey kommer jag gärna tillbaka och vill läsa dina underbara roliga texter Ha det gott/margareta

Knaada sa...

Alltid lika trevligt med ett samtal till Skatteverket. Själv föredrar jag också att ringa nu dom här dagarna, samtalen i juli brukar bli så pinsamma...

Maria sa...

The Queen of fucking Everything: Ja, för frågor om avdrag är nog inget som hör till vanligheterna just nu!

Filimarans Funderingar: Vad roligt! Vad glad jag blir! Du är välkommen hit så ofta du bara vill. 100 gånger om dagen om du känner att du behöver det!

Knaada: Jag har aldrig ringt dit i juli. Men jag kan tänka mig att det inte bara är pinsamt utan även dyrt att göra det?