måndag 17 maj 2010

Vem vågar hoppa på?


Alltså jag vet inte. Antingen är han bara sjukt trendig och jävligt först med det här. En sån kille som de andra kidsen härmar och som sen när han blir stor får en astråkig egen bilaga till Aftonbladet där allt han kommer göra egentligen är att klippa ut och klistra in bilder på en massa kändisar och sen kommentera vad de har på sig.

Eller så är han bara knäpp.

3 kommentarer:

Tjillevipp morsan sa...

Sjukt trendig men inte först. En av mina skapade den trenden här ute på landet för några veckor sen(se bevis i blogg). I och för sig med halsbandet som skär in i nacken.. Ah! Där har vi det! -din kör the citystyle-lite trendigare-lite brutalare.
(Nej nej-inte knäpp. Jag tror att det riktiga svaret ligger i barnarbetet...här hemma jobbas det på friskt och jag tror att det hänger ihop..)

Anonym sa...

jag tror i och för sej att det är jättebra om man har lite kalkonhals. Stramar ju både upp och håller in ju! Ska genast be sonen att tillverka ett till sin arma moder. Dubbelhakan som kom med senaste ongen verkar inte försvinna tyvärr :( /Elin

Maria sa...

Tjillevipp morsan: Va? Inte först? Herregud, nu blir jag besviken på honom.

Elin: Haha, ja det har du ju iofs rätt i. Klart att kalkonhänget kan behövas stramas upp ibland. Det är nog en lukrativ målgrupp också.