lördag 22 januari 2011

Om egentligen ingenting.

Ni klagade förut över att det skulle vara svårt att känna igen mig på Ica eftersom jag höll upp handen för ansiktet på bilderna. Så jag gick så, med handen uppe, hela tiden på Ica idag men inte fan var det nån som kom fram för det. Tyvärr kunde jag inte dokumentera det eftersom jag var ensam där, för den andra handen var jag tvungen att hålla på kundvagnen.

Tyvärr var jag ensam även när jag skulle betala, och eftersom jag hade handlat så mycket att det nästan inte ens fick plats i kundvagnen, blev det naturligtvis - naturligtvis - avstämning.

Och här hemma sparkade storebror ner lillebror från soffan så att lillebror slog huvudet i soffbordet. Hej megajättebula.

Storebror har dessutom nästan 40 graders feber.

Som ni kanske förstår har jag aldrig längtat så mycket efter ett glas vin. Herregud vad jag längtar efter att få ta ett glas vin.

Och eftersom det här inlägget är helt osammanhängade och helt saknar poäng ska jag sluta här.

(Och gå och ta ett glas vin).

3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Skål! Vin är bra. Jag botar min huvudvärk med mousserande.

Jonna sa...

Låter som en riktig toppendag. Men jag tycker du ska se det som något positivt att du var ensam när det blev avstämning, det är ju lagom roligt att packa upp och ner alla varor en extra gång när man har barn med sig.

Sara J sa...

Storhandlade för hur mycket som helst för en tid sen. När affären var full av trötta människor och jag själv hade en galen dag på jobbet i bagaget. Sur, huvudvärk, stressad.
Och som för dig, avstämning.
Höll nästan på att börja gråta.
Det hade ju inte varit pinsamt eller så.....
Men så berättade kassörskan att man nu börjat med att istället för att kontrollera rubbet så tog man tio slumpvisa varor istället.
Jag höll på att fria där och då.