tisdag 18 januari 2011

Depp

 Igår ägnade jag hela förmiddagen åt Stolthet och fördom. Det var fint det. Jag tror att Charles gillade det också, visserligen kom han ett flertal tillfällen med fjärrkontrollen och gav den till mig samtidigt som han sa "trycka bompa", men det är ju så svårt att förstå vad sådan där små menar. Jag fattade naturligtvis ingenting av det, men jag svarade något i stil med att "bompa är slut" och det tycktes lugna ner honom.

Idag har det inte varit lika fint. Idag har vi tittat på Musse klubbhus istället. Fy fan för Musse. Han är inte det minsta lik Mr Darcy. Och inte går han runt med vita kråsskjortor heller.

I morgon får vi nog gå till videobutiken.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Na men nu Maria far du skarpa dig! Musse gar visst omkring i krasskjorta, i alla fall i nagra gamla avsnitt. Om du bara letar sa kan du nog hitta en Musse som (om du verkligen anstranger dig (och tar LSD el. dyl.)) liknar Mr Darcy.

LillaUlle sa...

... men han går med röda byxor som måste vara för små eftersom han låter lite lätt mysko (typ kastrat...) Det är ju lite fascinerande för en tecknad figur ritad för barn...

Potatishäxan sa...

Ja fy fan för Musses klubbhus. Jävla hjärntvättsbarnprogram. Du TINGEEEEEST!