onsdag 19 januari 2011

Framtidsplaner

Från att ha snudd på dött av tristess igår av att vara hemma och vabba börjar jag nu vänja mig. Det känns liksom rätt bra, att vara hemma och göra ingenting. Det känns som att det... passar mig på något sätt.

Så jag tänkte, man kan kan skaffa ett tredje barn? Bara för att få vara hemma några månader. Eller är det "fel anledning" kanske att skaffa barn (som alla familjelivsfascister jämt tjatar om). Jag vet inte. Men man kanske kan lämna bort ungen sen om det inte kändes bra med tre barn?

8 kommentarer:

Finnpajsaren sa...

Ja men du har ju redan två barn som tar hand om det tredje sen. Du kommer ju inte behöva göra nåt. För du skippar ju aminigen såklart annars blir man ju såååå låst.

Fröken B sa...

Ja. det är lite fel anledning, men vem har sagt att det ska vara rätt. Herreminje

LillaUlle sa...

Ja det är lugnt, bara att lämna in ungen på BBs reklamationsavdelning. Det tänker iaf jag göra om jag känner att fyra barn blir för mycket. Eller vänta nu OM?? jag menar NÄR.

Unknown sa...

Klart det är rätt.
UFF tar emot beggade saker.

Ellen sa...

Äh, se till att ha stor åldersskillnad till de större barnen bara. Så kan de ta över fostrandet när barnet börjar krypa och blir sådär jobbig och ivägen.

Soffipropp sa...

Jag kan ta den, jag har ingen och börjar ändå bli lite gammal för att skaffa egna.

Anonym sa...

Det stora faran med att skaffa trean är risken att det blir tvillingar. Då sitter man där med fyra. Det kan ev vara lite jobbigt...

Gila sa...

Skaffa en till unge så vi pedagoger får behålla våra jobb!