fredag 21 januari 2011

Den godisfria månaden tickar på

Jag vill bara klargöra en sak här, digestivekex är inte godis. Bara så att ni vet.

Asså, det är ju inte så att jag ätit två såna idag eller så. Men jag bara tänkte att ni kanske undrade.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Det vet varenda människa att det inte är. Helt sockerfritt dessutom.
Tazz och Kram

Lippe sa...

Ajajajajajjj! Ligger här och läser och fnittrar. Jag vet att jag varit hos dej förut och skrattat och nu blir jag förföljare till dej för det här vill jag fortsätta med. Dessutom måste du väl ha en av de mest attitydsfulla bloggnamnen?? Och då kommer ju följdaktligen frågan: du har väl en hamster?
Jag har jobbat som förskollärare och känner igen tankarna om tider för hämtning och spy sjuka.

Lippe

E sa...

Om man räknar ihop kalorierna i allt "nyttigt" som man äter istället för de där fredagskaramellerna och jämnför med godiset som man inte ätit brukar det ofta visa sig att det hade varit mer värt att äta det där snasket. Det är lika många points i ett digestivekex som i en ballerinakaka och valet där är inte direkt svårt kan jag känna. Tror nog dessutom att tandläkaren skiter i vilket så länge som man borstar gaddarna och använder tandtråd ibland.

en annan Maria sa...

Semlor är inte heller godis, bara så du vet. Jag har ätit en idag och det blir nog en i morgon också. Kul att man hittat nåt som både är gott och nyttigt, eller hur?!

Maria sa...

Inkan8: Ja, sockerfritt i den bemärkelsen att det inte är pärlsocker på ;-)

Lippe: Välkommen! Och naturligtvis har jag ingen hamster - jag är ju ändå vuxen. Jag har faktiskt Ica-kort och tittar på "På spåret" ;-)

E: Men Emma...... Var inte sån! Prata om tandläkaren och grejer, det är ju helg liksom. Jag tycker att det funkar mycket bättre för mig att stoppa huvudet i sanden ;-)

En annan Maria: Gud vilket bra tips! Semlor i morgon till lunch alltså.

E sa...

Jag heter inte Emma och det jag menade var att du ska äta vad du vill och inte förbjuda dig massa saker. Jag hade en period när jag skulle vara duktig (varför det nu är duktigt) och sluta äta godis. Då åt jag mer mat istället och gick upp i vikt. Godis är inte alltid en bov.