lördag 1 mars 2014

#blogg100

Ehrm, det här med att blogga kontinuerligt? Det är tydligen jättesvårt. Men man kan ju inte vara bra på allt? Jag är till exempel väldigt duktig på att inte gå och lägga mig i tid varje kväll istället och det är väl alltid värt något antar jag.

Hursomhelst, jag är mer aktiv på Instagram så om ni vill ha koll på att jag lever och så där så finns jag där, som vmhih. Kontot är låst, men det är mest bara för att jag vill kunna ha lite koll på de som följer mig. Och för att känna mig lite viktig som måste godkänna förfrågningar.

ELLER! Om ni inte har Instagram, eller inte är så intresserade av vad mina snoriga ungar har för sig om dagarna så tänkte jag att jag skulle hoppa på det här med #blogg100 - det vill säga ett blogginlägg om dagen i hundra dagar! Herregud, det blir spännande. Mest för mig. Det blir lite som att komma ihåg att vattna blommorna eller låta bli att  förlägga nycklarna tjugo gånger om dagen.

Hejdå!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Var det inte det du började göra i början av året?

Karin sa...

Låta bli att förlägga nycklarna tjugo gånger om dagen... Just så! Go for it!

Maria sa...

Anonym: Neeeej? Eller? Jag minns inget sånt, men det betyder ju iofs absolut ingenting.

Karin: Jag ska göra mitt bästa!

/nina sa...

Godkänn mig nu då!

Anonym sa...

Jo men "Bloggkalender", som du började med ":a januari? Var inte det en sån grej? Inte för att jag klagar alltså, vill läsa allt du skriver hur du än väljer att göra det... / Lian (Anonym)

Anonym sa...

"=2

Maria sa...

Ah, nuuu vet jag vilken utmaning ni menar. Jaja, man kan inte lyckas med allt vet ni.