tisdag 11 mars 2014

#11

Vi har ett spel som heter Pentago. Det går ut på att man ska försöka lägga fem kulor i rad på spelplanen. Det svåra är dock att spelplanen är indelad i fyra rutor och varje gång man har lagt en kula måste man vrida på en av rutorna.

"Enkelt" kanske ni tänker? Inte för mig i alla fall. Jag kan bara inte tänka ut i förväg hur kulorna kommer hamna om man vrider den där jävla fyrkanten åt ena eller andra hållet och jag slutade spela det där spelet efter att inte ha vunnit mot Björn en enda gång. För det känns faktiskt rätt poänglöst att spela ett spel där man inte ens har en liten chans att vinna.

Så det var ju verkligen "kul" när vi plockade fram det där spelet ur gömmorna igen förra helgen och Julius lyckades slå Björn inte bara en utan TRE GÅNGER!

Alltså, verkligen "kul".5 kommentarer:

Casa Annika sa...

Ja, det är helt meningslöst att spela spel som man inte har en chans att vinna. Därför slutade jag med shack. Men hemskt vad han tjatar om det, karl. Vill visst ignet hellre än att spela det där idiotiska spelet.

Damen sa...

Verkligen fantastiskt gjort av ett barn!!

Aurora sa...

jag skulle sagt "skit på'rej, jag är starkare än dig, därför vinner jag"
fast du kanske inte kör samma mycket mogna taktik som jag kör när barn vinner över mig, eller ja, de gäller ju när vuxna råkar vinna över mig också *hejmogentjej

Anonym sa...

Kan det vara den logiska manliga delen av hjärnan som arbetar här kanske?

Anonym sa...

Haha, jag fattar inte ens hur spelet går till!! Så smart är jag ;) känner att jag blivit mer osmart för varje barn!!