fredag 12 augusti 2011

Resfeber

I morgon ska jag åka till London och jag har inte packat ännu. Det gör mig lite stressad faktiskt, men jag orkar i alla fall inte ta tag i det nu. Själva packandet alltså.

Däremot har jag börjat skriva lite på en packlista:

Pass
Linsgrejer
Mobil
Gatsten


Hojta gärna till om ni tror att jag glömt något.

17 kommentarer:

Greta sa...

Du glömde munkjacka alt sådana där rånarluva så man inte skall se att det är du. Så gjorde ialla fall dårarna i Göteborg då det begav sig

Trevlig resa

Jessica sa...

Jag tycker du ska kolla youtube. Tjejen som flippar på sin kille när hon inte har nåt att ta på sig. HAHAHA
http://www.youtube.com/watch?v=64B64kH4fW8

ENJOY <3

Mångmamma sa...

Pund! Eller svenska kronor som kan omvandlas till pund - om du nu inte tänkte förlita dig till dina rånaregenskaper helt och fullt!?

Fru Gårman sa...

Sopkvast tycker jag att du ska packa med!

Stjärnstoft sa...

Ngn mobil du kan twittra på och ha koll på vart du ska med gatstenen.

Singelmamman sa...

Mäh! Alla andra har ju redan sagt det livsavgörande; kvast, rånar/hood-luva, pund. Kanske någon som kan se ut som en gammal faster/moster kan vara bra att ta med.

Vad fan vet jag, sist jag var där räckte det med ett fejkat säsongskort.

Otaliga projekt sa...

Hahaha! :)

Anonym sa...

Hahaha, jag fattar inte var du får allt ifrån!
//Christin

Anonym sa...

Jag tror att en Thatcher-mask kan få lugn på kravallerna.

Myaraq - den där lilla svenskimån sa...

Nog för att det är lite stökigt osv därborta just nu men det är ändå England och jag föreslår att du tar med dig dina bästa tedrickar-egenskaper.

Annamax sa...

Bensin och tändare?

Bonita sa...

pepparspray?

Bonita sa...

pepparspray?

S. sa...

Adapter!
Paraply!

Björn sa...

Mångmamma skrev ovan Pund. Jag är väldigt nyfiken på varför man ska ta med sig kontanter och köpa dem dyrt från växlingskontor. Varför tar man bara inte ut i de lokala bankomaterna? Enligt EU-direktiv får man sedan ett antal år inte ta ut avgifter för detta. Det lär finnas minst lika många bankomater i London som det gör i Paris, Madrid, Barcelona och Stockholm. Att resa med massor med kontanter är ju en stor säkerhetsrisk. Vad är anledningen till att man ska ha med sig cash?

Amanda sa...

Björn, är det inte bara euro som det är gratis att ta ut? Lokala valutor får man så vitt jag vet fortfarande betala uttagsavgift för, även i EU. Resor dock aldrig med kontanter ändå, avgifterna brukar vara ganska ringa i jämförelse. Dessutom behöver man bara kontanter till öl och godis i London, för allt annat funkar kort.

Passa på att shoppa nu förresten, pundet är billigt och reorna många. Nån nytta ska man väl ha av finanskrisen.

frikadellen sa...

En tvärsäker inställning till vad som egentligen driver huliganerna. Välj fritt: Social utsatthet eller bortskämda brats. Det viktigaste är att du vägrar befinna dig i gråzonen och är helt oemottaglig för diskussion eller motargument.