onsdag 24 augusti 2011

Klent material

Minns ni hur det var för ett år sedan? Sjukdom, sjukdom och ännu mera sjukdom. Det var ett under att jag inte fick sparken om vi säger så, för jag vabbade mer än jag var på jobbet. Hell, jag vabbade till och med mer än jag andades.

Men men, det gick över efter ett tag. Och med ett tag menar jag en sisådär sju, åtta månader. Vi hade magsjuka, feber, krupp, lunginflammation, och en släng av ebola kring jul dessutom. Och man skulle ju kunna tro att barnen byggt något slags immunförsvar efter det läsåret. Bara ett yttepyttelitet immunförsvar i alla fall. Det skulle man verkligen kunna tro. Och liksom räkna lite med.

Men nej. Inte mina barn inte. Nu har de varit på dagis i knappt två veckor och har redan feber. Alltså kom igen! Hur klena kan de vara? Hur mycket ska man behöva stå ut med som förälder? Vilken ruta glömde vi kryssa i på BB?

Men vi har diskuterat det här och kommit fram till att de är tillräckligt gamla för att vara ensamma hemma nu under dagtid. Mat kanske blir lite svårt för dem att fixa, men det är ju inte så att de äter mat ändå.

De får faktiskt skylla sig själva som inte klarar av att stå emot lite baciller.


1 kommentar:

Linda sa...

Min son hann bara med 3 dagar på skolan innan sjukdomarna kom IGEN! Och vi var också så där sjuka som ni var förra året....