onsdag 17 augusti 2011

I väntan på instruktioner

Jag har hört att man ska börja Sitt Nya Liv nu efter semestern och alla kilon som kom med den. Och jag vill ju inte vara sämre än alla andra, så jag ska naturligtvis också göra det.

Jag bara väntar på det där mejlet* där det står när var och hur. Så att man vet det liksom. Jag hoppas att det kommer snart, för jag är riktigt peppad på att sätta igång nu! Riktigt peppad alltså.

Jag ska bara äta upp den där mörka tobleronen i påsen också som ingen egentligen tycker om, för annars blir barnen i Afrika ledsna. De är tydligen riktigt kinkiga när det gäller sånt, vad vi äter och inte äter alltså. Men sen så.

Så fort mejlet kommer alltså.


*För nån annan måste väl ändå vara ansvarig? Det kan ju aldrig vara meningen att jag ska ta tag i det här själv.

5 kommentarer:

LjuvligtLantligt sa...

Ja vem f-n är ansvarig egentligen o varför sköter inte den personen sitt jobb!? Ger det några dagar till men kanske är det så att alla platser är tagna??? Verkligen synd..verkligen..

Otaliga projekt sa...

Absolut inte! Det måste väl ändå vara S A M H Ä L L E T S sak?

PGW sa...

Absolut S A M H Ä L L E T S ansvar. Eller är det något av alla de här "Cheap Medz"-mailen som i själva verket är instruktionen till det nya jag?

Beatrice sa...

jag håller absolut med dig att det måste nog STATEN, GI- Hälsa tidningen ELLER CHEFEN PÅ JOBBET som ansvarar att vi kommer i form .
men maila gärna mig när du fått instruktionen

Anonym sa...

Beklagar förseningen. Instruktionerna har nu skickats. Lycka till!