måndag 2 januari 2012

Den EFTERLÄNGTADE årskrönikan över 2011 - varsågoda!

När jag sitter här och läser igen gamla inlägg från förra året slås jag främst av hur balanserad jag var. Visst, jag var kanske lite trött ibland men ändå samlad på något sätt.

Vi var dessvärre lite sjuka där i början av året också, men det gick över så småningom. Även om jag kanske önskade lite lite att Björns baciller skulle hålla i sig längre. Jag menar, det finns ju jättemycket bra saker på tv som han inte vill se i vanliga fall.

Jaja, sjukdomar och annat till trots bloggade jag på som vanligt, även om Björn då och då försökte fälla krokben för bloggen (det hela handlade naturligtvis bara om att han var avundsjuk).

Och sen kom i alla fall våren och sen sommaren och med sommaren kom ÄNTLIGEN vårt sommarställe. Vårt älskade älskade hus! Som jag tror att vi hade råd med. Med betoning på "tror". Och trots att vi tillbringade all ledig tid där i somras hindrade det inte oss från att vara goda grannar. Eller ja, i tanken i alla fall. Och det är ju, som vi alla vet, ändå det som räknas.

Och precis som alla andra år, kom sen även hösten efter efter sommaren. Och jag var glad, harmonisk och utvilad efter semestern. Det var skönt också att känna att man verkligen hade tid med allting man ville göra, åtminstone om man planerade ordentligt.
På landet fick vi objudna gäster som vi vänligt men bestämt försökte slänga ut. Lite död behöver faktiskt inte alltid vara ohyfsat.

Eftersom allting går i cykler, avslutade vi sedan traditionsenligt året på samma sätt som det började. Med sjukdomar. Och trots att jag gjorde mitt bästa för att medicinera bort det var vi rätt hängiga hela familjen där mot slutet. Vissa av oss valde bättre dagar än andra för att låta sjukdomen kulminera.

Avslutningsvis vill jag bara återigen dela världens bästa bild med er. Inte för att jag har någon poäng med den, eller att den hör ihop med allt det andra, utan bara för att. Varsågoda att njuta!

Jag hoppas att vi kommer ha det lika roligt under 2012 tillsammans som vi har haft under 2011!11 kommentarer:

LillaUlle sa...

Bilden på dig slår faktiskt allt. Den är helt underbar!!

Elisabeth sa...

Tror aldrig jag kommenterat men jag har skrattat många gånger.....håller med LillaUlle, bilden är bara för härlig :)
Tack för en kul årskrönika, ser fram emot nya roliga inlägg.

Kram E

h sa...

Jag hoppas verkligen du fortsätter skriva, älskar din blogg! Du är ju underbar, precis som bilden på dig. :D

GretaG sa...

Tack för roliga inlägg under hela året!

Jag önskar dig och din familj ett innehållsrikt år 2012 med baktanken att ju mer som händer i ditt liv desto fler underbara blogginlägg kan vi få njuta av.

Ellen sa...

Bugar, bockar och applåderar! God fortsättning!

ufojording sa...

Lätt den bästa årskrönikan! Sluta aldrig!

ufojording sa...

Lätt den bästa årskrönikan! Sluta aldrig!

Johanna sa...

Bästa årskrönikan någonsin, jag skrattar så att det gör ont. Och bilden - bilden! Du måste blogga för alltid okej?

Och nu kom jag på en sak? Det lilla livet du har på bild i headern, är det inte en mus? Hamstrar är väl lite mer platta i fejjan liksom? Eller? Eh, anyways... tack för fantastisk läsning.

Mångmamma sa...

Skrattar lika hjärtligt nu, som då, över bilden.
Tur att jag inte fastnat på bild alltför många gånger med tanka på mina 7 fullgångna graviditeter!
God fortsättning!

Malin C sa...

Hihi, bilden på dig är ju helt UNDERBAR=)

Anonym sa...

Du har Svart Bälte i att Blogga!
TACK och Gott Nytt År!


Björn