söndag 22 januari 2012

Hemsk människa

Jag glömde en grej förut när jag skulle lista fem av mina ovanor.

Och det är just det också, att jag glömmer grejer. Hela tiden. Jag glömmer mejla saker, svara på sms, diska ur termosen efter att haft varm choklad i den i parken, när jag har bokat tvättstugan och jag glömmer lämna tillbaka saker jag lånat.

Och det är verkligen inte charmigt, nej det är så jävla ocharmigt att jag aldrig skulle klara av att vara ihop/jobba/umgås med mig om jag vore nån annan.

Men vad gör man? Stoppar in ett extra minneskort i huvudet?


6 kommentarer:

Åse sa...

Jag har en kollega, alltså en vuxen man, som antecknar allt han måste komma ihåg på ena handen. Det kanske vore nåt?

Anonym sa...

Bara man har stora händer så....

Anonym sa...

Men lilla gumman! Det är visst charmigt! För om du inte glömde allt så skulle det ju inte vara just DU! Det är iofs lätt för mig att säga, det är ju inte mig du väcker på morgonen när du glömt nycklarna till dagiset som du skulle öppna och sånt. Men å andra sidan så är det ju mina sms som inte får några svar och jag tar inte illa upp en enda sekund, för det är ju du, underbara du som bara är sådan. Kram / Sissel

Sonja sa...

Tja, en extern hårdisk vore ju inte fel. Eller är det internminnet som behöver uppgraderas7utökas.

Lisa sa...

Kom-ihåg-listor! Jag glömmer också allt, men en lista i kalendern (som jag alltid har med mig) gör att jag i alla fall kommer ihåg en del av allt jag har tänkt/lovat att göra.

Karin sa...

Har du tagit bussen till bilbesiktningen och insett först när du kom fram att det var bilen som var själva ärendet?

Då ska du läsa Handbok för tankspridda. ”Tankspriddhet är en bra egenskap, ett tecken på hög grad av mänsklighet och en förmåga till stark koncentration, om än på något annat.

Mer här: http://www.karinenglund.com/2011/12/handbok-for-tankspridda/