fredag 9 december 2011

Magknip

Jag gillar inte alls det här med att Charles ibland får sån magknip att han gråter för att det gör så ont. Idag fick jag till och med hämta honom tidigare från dagis för att han haft ont. Igen.

Och igår var vi hos läkaren och stack honom i hans lilla lilla finger och fyllde vad som såg ut som minst hundra olika provrör med allt blod som bara sprutade ut ur fingret.

Så nu väntar vi. Och väntar och väntar. Och jag har sagt till honom att laktosintolerant, det kan jag stå ut med. Motvilligt. Men gluten alltså, där drar jag min gräns. Då får han faktiskt ta och skärpa till sig.

Men mest av allt vill jag bara att han ska sluta ha ont i magen, mammas lilla plutt.

4 kommentarer:

Singelmamman sa...

Nä stackare! Kram till lilleman.

Sonja sa...

Inte kul med magont, har en son som också under flera år haft problem med magen. Laktosbelastningen visade inget men vi tycker han är bra i magen nu sen vi i höst kört laktosfritt åt honom.
Han var bättre förra vintern, men då fick barnen ett glas Provivajuice varje morgon och det har vi slutat med nu pga sockret.
Men vi fick tipset om Aloe Vera juice, har själv gått på sån kur emellanåt och tror på det.
Så nu får han även en dryg matsked Aloe Vera juice 2-3 ggr vecka, men i början körde vi två ggr/dag. Ett tips bara om inte blodproven visar något mer konkret.
Sen oroar man ju sig alltid att det är något på dagis/skola eller något med kompisarna som inte är bra, och det är ju det svåraste egentligen, tycker jag.

Hoppas ni får ordning på magknipet och ha en trevlig helg!

Tina (med bide´n :) ) sa...

Hoppas att det inte är något av det, men OM det skulle vara det kan du höra av dig till mig... Jag är expert. Typ. Sambon har gluten och jag laktos. A match made in heaven... ofta bjudna på middagar... ;) Kram till lillkillen!!

Anonym sa...

Stackars liten, kan vara överkänslighet mot mjölkprotein. Låter som det i alla fall, så som min tjej hade det. Detta är bökigare än laktosintolerans med växer oftast bort. MEN man måste vara sjukt noga, inga mjölkprodukter överhuvudtaget, dvs. inget margarin, smör osv heller. restauranter fattar aldrig (inte släktingar som är barnvakter heller), tror att det är som laktos.. Lycka till, kram/Petronella