onsdag 21 december 2011

Internethandel, internetschmandel

Det är så himla enkelt att slippa julhandeln, att bara sitta hemma och klick klick klicka hem en massa fina julklappar och man ba "fan vad smart jag är som slipper gå UT, jag bara sitter här hemma i soffan och julshoppar. SÅ NI KAN JU STÅ DÄR I ERA KÖER SJÄLVA, SUCKERS!"

Tills man kommer ihåg det här med att paketjävlarna ska hämtas ut också. Då är det plötsligt inte lika roligt längre. För nu måste jag ränna runt till olika utlämningsställen, stå i asjobbiga köer med en massa sjuka människor som kommer hosta och nysa och andas magsjukebaciller på mig, och det är varmt och svettigt och allt ska kånkas hem och allt är jobbigt och det är inte alls så där mysigt och lugnt som hemma i soffan.

Och sen, sen när man väl har kommit hem och tänker att nu är allt det jobbiga äntligen över - ja då ska man slå in allt också!


Jag känner mig lurad här faktiskt, nästa år tänker jag bara köpa sånt som man får hemkört.

Som pizza till exempel.

7 kommentarer:

Sus sa...

Man ska beställa från platser som kör hem gratis med UPS. ;-D

Anonym sa...

Lite trist med gammal kall pizza i julklapp kanske?

Håller med om att det är otroligt skitigt att bara klicka hem det man vill ha och slippa leta och trängas, slå in tycker jag är rätt mysigt, med lite glögg och så...
/Åsa

Anonym sa...

Suck, smidigt skulle det ju förstås vara....
/Åsa

Tant Grön sa...

Mmm. Plus att man kan ha otur o få ett meddelande om att varan man beställt är restnoterad o ska skickas så fort som möjligt o fort som möjligt behöver inte betyda att paketet kommer innan jul!

LillaUlle sa...

Är då ett av de beställda paketen mega-jättestort och man har en 6-månaders bebis att släpa på och bilen står alldeles för långt bort, så blir det genast ännu jobbigare. Det tog ett tag att lösa den ekvationen, och sen var man verkligen jättetrött. Lika trött som om jag hade irrat omkring på stan bland alla andra miljoner julshoppare, ungefär. Eller kanske inte riktigt, men ändå...

Lisa sa...

Hehe du är ju för skön! Jag har också shoppat på internättet, men lik förbannat hamnar jag ute i julhandeln. imorgon!

Annika sa...

Du, dom däringa pizzorna, kan man få dom inslagna på er pizzeria?