måndag 12 december 2011

Tyvärr Björn

Jag HATAR att köpa julklappar till Björn. Verkligen hatar alltså.

För jag vill inte köpa något han sagt så här två veckor innan jul att han önskar sig, hej beställning med noll överraskningsmoment liksom, och jag törs inte köpa något som han inte uttryckligen har sagt att han önskar sig. För tänk om jag tänkt fel? Tänk om han inte vill ha det som jag tror att han vill ha?

Så det kanske bara är bäst att jag inte köper något alls. Eller kanske något jag VET att han inte vill ha? Så blir det liksom både överraskningsmoment och noll risk för feltänk i en smäll!

Gud vad jag är smart ibland.

9 kommentarer:

Jen sa...

Du är för jävla rolig alltså! Gud vad jag skrattar åt det mesta på din blogg. :-)

madde sa...

Ja, visst är sambon den värsta att köpa till? Och man har ju lite gemensam ekonomi så det ska ju läggas lagom pengar till bra saker och det ska ju inte vara något till en själv och då utesluts ju en del saker också "för den där filmen vill ju jag också ha"... Åh, underbara julklappsångest! Lycka till! :)

Greta sa...

Om man är som jag så kommer man ihåg när mannen sa för 6 månader sedan att han nog behövde en ny kudde, och så blir det en sådan i julklapp. Redigt ja visst. Men...PRESSEN man sen får på sig år efter år att man skall köpa bra presenter, den mina vänner är inte kul.

Anonym sa...

Vi köper inte presenter och julklappar till varandra jag och sambon. Däremot väljer vi att ge oss någonting till oss båda, t ex en weekendtrip utan barn.
/Helena

annelie sa...

Jag ärväligt nöjd med min present och väldigt spänd på vad maken kommer tycka om den. Mitt största bekymmer är hur jag ska lyckas att inte tala om för honom vad jag köpt redan....

Tove Kungsholmen sa...

Köp en ligghelg på nåt slott. Eller vartusansomhelst.

Tove Kungsholmen sa...

Eller alltså, själva liggandet kan man ju inte köpa. Eller jo, men då blir det en äcklig julklapp.

Björn sa...

Tove,
Bra idé! Jag skulle bli väldigt glad om Maria gjorde det! :-) Men säg inte det till henne för då köper hon ju inte det...

Jenny sa...

Jag köper alltid något som är till mig också (typ ligghelg på slott), för jag blir gladare än honom över julklappar och blir jag glad så blir han glad = present till oss båda!