fredag 9 december 2011

Hur ser jag ut egentligen?

När jag ser mig själv i spegeln och verkligen försöker se hur jag ser ut så går det inte. Jag ser alla delar: ögonen, munnen, näsan och så vidare men jag kan liksom inte riktigt se helheten. Det är som att alla de där delarna är ihopsatta från olika ansikten och där själva resultatet bara blir konstigt. Lite som en sån där bild kvällstidningarna gör i photoshop när de ska visa hur kändisarnas ofödda ungar kommer att se ut.

Och jag fattar ju att jag inte ser ut så för andra, men i mitt huvud blir det så här av någon anledning. Jag kan på fullaste allvar inte avgöra om jag tycker att jag är ful eller snygg eftersom jag inte vet hur de olika delarna av ansiktet ser ut tillsammans.

Men det är ok, alla är vi olika. Nu måste jag skynda mig att borsta tänderna innan vårdarna kommer och sätter på mig tvångströjan inför natten.11 kommentarer:

Singelmamman sa...

Så skönt att höra att jag inte blir ensam på det där vårdstället. Ser inte heller hur delarna på mig ser ut. Jag försöker, men lyckas sällan. Tack för ett väldigt tydligt inlägg.

Lenore sa...

Testa och se om det blir lättare när du ser ett foto på dig själv, för mig blir det lättare iaf! Inte helt tydligt, men liiite lättare!

Anki sa...

Finns det fler alltså?
Puh.

Linn sa...

Gullet, du är ursnygg. FYI bara.

Allt mellan Himmel och Potatisåker sa...

Hahaha!
Fy fasen vad roligt!
Hur kan du träffa så mitt i prick?
Sällsynt förmåga...

Tack för garv!

Bonita sa...

Jag föredrar tvärtom - spegel framför foto - för om jag ser ut som på fotot!!!!!!! Hu!! Då lägger jag mig ner och dör. Men om jag ser ut som i spegel..ganska ok.

Anonym sa...

Du är världens finaste gumman! Saknar er! Ring om du har tid någon dag.
Kram/Sissel

Anonym sa...

Man ser ju ut som på foton. I spegeln är man ju spegelvänd ju.

Med vänlig hälsning, Linnis

Maria sa...

Haha, är det sant? Finns det fler än jag alltså? Det trodde jag verkligen inte.

och Linn och Sissel, PUSS!

Emmet sa...

Åh vad jag känner igen mig i detta! Jag får inte heller nån riktig uppfattning i spegeln, man kan ju bara fokusera på en kroppsdel i taget och den ser vanligtvis väääldigt konstig ut eftersom jag stirrar mig blind på typ ett lår. Men på kort (eller film) så kan jag faktiskt få en lite tydligare bild. I spegeln är det skitsvårt.

Mmmmm... sa...

Haha! Exakt så. Va fint att man inte är ensam.