torsdag 1 september 2011

Vuxna människor skriver inte såna statusrader

Och när jag ändå håller på - kan ni för i helvete sluta skriva kryptiska statusuppdateringar på Facebook? Det är ingen som tycker det är roligt, det är ingen som undrar vad det betyder. Ok? Det är bara så jävla skitfånigt och ni borde spärras från nätet i minst två dagar som straff.

Herregud, att jag alltid måste hålla på och styra upp allting för att det inte ska bli så här. Kan ni inte bara nån gång ta lite ansvar själva eller?


16 kommentarer:

Unknown sa...

Håller med fullständigt. Men måste säga att jag är lite nyfiken. Är inte du?

Anonym sa...

39cm - 1min

ähh jag vet inte heller!

Snälla någon berätta!

Chrissan sa...

Instämmer.:)

Mångmamma sa...

40 cm 0 min. :)
(För ett gott ändamål)

Linn sa...

Förlåt Mångmamma, men det är inte för nåt ändamål alls. Ingenting kommer förändras för att du skriver din skostorlek eller vad det nu är på internet. Gå och skänk pengar till Bris eller nåt istället.

Postadress Torslanda sa...

Håller med dig. Helt. Blir inte ens nyfiken.

Annika sa...

Håller med dig och Linn, va fan..! Irriterande och helt poänglöst. Ingen kommer skänka pengar någonstans eller förändra någon värld för att de blir förvirrade på fejjan! Gaah!

Sus sa...

http://www.tv6play.se/play/252696/ Missa inte Fredrik Hallgren i höstens roligaste komedi

Så löd min senaste.

Bra va?

Colombialiv sa...

Svaret: "Skriv din skostorlek följt av cm och hur lång tid i minuter det tar för dig att fixa håret". Tydligen ska detta höja medvetenheten om bröstcancer. Man kan ju tycka att det kanske kan vara effektivare att uppmuntra folk att skänka till Bröstcancerfonden.

Emmet sa...

Om det nu är skostorlek alltså (vad fan har det med bröstcancer att göra förresten? Helt menlöst) så varför skriver folk cm?! Inte fasen har man en 40 cm lång fot om man har storlek 40...

Emmet sa...

Och jag blir också lite irriterad. Om det var oklart menar jag..

Fraggelmorsan sa...

jag tycker vi ska starta en motrörelse! Vi skriver det alla de där jobbiga försöker antyda på sitt lilla fjantiga sätt; vi skriver hur stort organ vår drömman har och hur länge vi förväntar oss att han ska orka använda det!!

Freedomtravel sa...

Kan verkligen bara hålla med! Vuxna människor statusuppdaterar heller inte en gång varannan timme. Man ångrar liksom att man addat dem, men det känns ju sjukt oartigt att liksom sluta vara vän med nån...

Anonym sa...

Oj så bittert det var här. Lustigt att något som hävdas vara så ointressant kan uppröra åtminstone så pass mycket att man måste kommentera det. Och att man, med hjälp av humor (för de som roas av sådant), försöker bidra till att uppmärksamma något utesluter inte att man inte bidrar på tusen andra sätt. Och om någon upprörs över för många statusuppdateringar så är det mycket otrevligare, och framför allt fegare, att sitta och störa sig över det än att avböja vänskap på Fejjan. Våga vara vuxen och stå för det du tycker i stället för att gnälla.
//Jajja

Anonym sa...

JAAA jag blir oxå så irriterad på folk som hela tiden ska antyda en massa spännande så alla ska bli nyfikna på dem o fråga, o ändå säger de aldrig ngt.

De vill bara ha lite uppmärksamhet och har väl inget annat kul eller intressant att berätta.

Björn sa...

Anonym/Jajja
Man är inte bitter för att man gnäller på töntigt beteende.