måndag 19 september 2011

Alternativ b

Tyckte ni att det var jobbigt att åka till jobbet i morse i det här hällregnet kanske? Kan det bli mer måndag liksom?

Ja det kan det. PROVA ATT JOBBA PÅ FÖRSKOLA! Efter ha stått mellan klockan sju och typ halv elva i detta lilla helvete på jorden funderar jag faktiskt lite på att byta jobb. Till något mindre jobbigt och inte fullt lika utsatt för väder och vind.

Kanske på nån oljerigg mitt ute i Atlanten?8 kommentarer:

Jojjo sa...

Ur och skur dagis? Jag är rätt glad åt att få vara inne idag, faktiskt.

Potatishäxan sa...

Avundas inte utedagispersonal. Jobba på förskola - låter kul, utomhus - inte.

Fast i Skåne skiner solen. Är dock på väg att lämna det. I Alvesta är det mindre sol och mer grå moln så jag ser vart det barkar...

Anonym sa...

Äh det där är väl inget. Prova 2 stora långhåriga hundar på landet när det hällregnat i.. vet fasen inte hur länge. Där snackar vi blött och LERA upp till armhålorna.
Fan säger jag bara. Jag har nog också gjort fel val.

Helena m. 4 sa...

Jag förstår dig till fullo - faktiskt...
Inte för att jag jobbar som förskolepersonal, MEN döm om min förvåning när båda mina barn skulle börja sin måndag utomhus i morse - i hällande regn (och vi pratar typ dusch eller mindre himmelskt vattenfall).
Hem till en varm filt och en stor kopp te nu - du alltså.

pop my heart. sa...

Ja, men fy fan ja. Barn som skriker och/eller är lerkletiga och sjukt härliga att röra vid/hjälpa ta av ytterkläderna på/hålla i hand. Vissa dagar drömmer en lite extra om kontorsjobb.

Anonym sa...

Och precis VAD händer om ni går in efter en timme? Kölhalning, snigel på ögat, mindfullnesstortyr?

Maria sa...

Vi var tvungna att vara ute, en avdelning hade planering och jag hade ingen lust alls att vara inne med 40 barn på en avdelning. En måndagsförmiddag.

hönsmamman sa...

Prova att köra ut morgontidningen med cykel. Dessutom kan man även ta kollegans pass när man ändå är igång för hon dyker ändå aldrig upp. 4 timmars cyklande i hällregn resulterade i kraftig lunginflammation o det känns faktiskt som att döden vore en befrielse just nu....