lördag 24 september 2011

Man vill ju vara den som ställer upp.

Jag har precis ätit mig igenom en 240 grams påse med nötblanding endast för att verkligen ta reda på vilken som är den godaste nöten.

Och det var precis som jag trodde innan: pistagenöten.

Nu mår jag lite illa. Men vad skulle jag göra? Det var en undersökning som helt klart behövde bli gjord.

7 kommentarer:

Carolina sa...

Stort tack för din insats! JAg håller helt med dig om godaste nöten, nu mår även jag lite illa eftersom jag var tvungen att upprepa experimentet för att vi skulle få det statistiskt säkerställt.

Anonym sa...

Honungsrostade nötter är väl allt godast? Jag kräver att undersökningen görs om!

//Lotta

Anonym sa...

Och jag kräver att du äter dig igenom fler påsar. Jag skulle vilja veta vilket vingum som är godast. Men, och det här är viktigare: vilken av engelska konfekterna som är godast...

Mvh/Micael.

Saralito sa...

Micael: Jag har svaret på dina frågor! I fallet vingummi är Bassets röda klart godast, följt av gula, orangea, svarta och gröna i fallande godhetsskala. De gröna är äckliga. När de kommer till engelsk konfekt är de bruna med svart i mitten absolut mumsigast. Äckligast är de rosa med märkliga små hårda kulor på.

Maria sa...

Micael: Det är inte så konstigt att du inte vet vilken engelsk konfekt som är godast. Det är nämligen för att ingen är det. De är äckliga allihop! Skönt att du fick veta det nu va, så du slipper äta dem igen.

Singelmamman sa...

Fler såna här vetenskapliga tester tack! Jag är väldigt glad att du offrar dig för mig.

Den där Andreas sa...

Där vill jag nog påstå att du har fel Maria. Den godaste nöten, nötternas nöt om man så vill, är macadamianöten. Så där. Nu vet du.