söndag 13 juni 2010

När Charles upptäcker att bidén är kvar i Malmö

"Vad fan är det ni säger? Vadå 'inte är med'? Vad menar ni egentligen? Hur kan ni göra så här mot mig? Vad är numret till BRIS? Ge mig telefonen! NU!

9 kommentarer:

Singelmamman sa...

Men kan han inte heller Imse vimse spindel? Ser ut som han blandar in fötterna i sången... *skakar på huvudet*

tojis sa...

Haha, du är så härligt skitrolig! Hej förresten, jag har läst ett tag men är dålig på att kommentera.

Lotta sa...

Ni kanske kan ta med honom till en badrummsaffär och låta honom 'go bananas' med helt splitternya bidéer? Eller är hans intresse begränsat till en speciell bidé?

Lotta sa...

Och förresten,vad är dealen med kaffemuggen bakom Charles? Är det inte lite tidigt att börja med kaffe innan man ens fyllt 1?

Anonym sa...

hahaha

Anonym sa...

Jamen skaffa en bide´till ungen för sjutton! Klart han ska ha det.
Å tänk vilken bra "barnvakt"
-Var är Charles?
- I bide´n
Ni kommer alltid att veta var ni har honom. Skitsmart!

Maria sa...

Singelmamman: Nej, han kan ingenting. Helt hopplös!

Tojis: Tack snälla! Och man måste absolut inte kommentera (även om jag såklart blir glad när ni gör det), då skulle jag inte få läsa en enda blogg själv.

Lotta: Jag vet inte, jag tror nog att det går precis lika bra med vilken bidé som helst. Kanske en bra ettårspresent? Och vadå för tidigt med kaffe? Det gav vi i kopp redan på BB, man vill ju kunna hålla dem vakna i kritiska situationer.

fariahn: :-)

Tant Björn: Tror du det skulle funka?

Anonym sa...

Helt fantastisk blogg. Du tagenterar livet med skärpa och en dödsföraktande humor. Hoppas uppskattningen är värt något trots att jag har progressiva glasögon /o-modern

Maria sa...

Anonym: Den uppskattningen är värd massor! Jag blir alltid lika löjligt glad när jag får så här snälla kommentarer, tack tack tack! :-)