torsdag 17 juni 2010

Man är väl romantiker

Fattar ni hur sjukt jävla tungt det är att cykla med cykelkärra med två barn i? Det gjorde inte jag innan kan jag ju säga. Och nu när jag vet kan jag bara konstatera att när cykelsäsongen är över för den här gången kommer jag ha lårmuskler större än fotbollskillarna nere i Sydafrika. Jävligt fräscht. Jävligt kvinnligt.

Sen kan jag och Björn ha låtmätartävlingar. Det tycker jag låter jätteromantiskt, att göra saker tillsammans. Bara han och jag.

5 kommentarer:

Björn sa...

Vilka låtar skall vi mäta då älskling? Jag tror att Stairway to heaven är en bra låt att mäta. Den är över 8 minuter lång... du kan ju få mäta någon låt av Joel Alme... du som inte har något tålamod, hans låtar tar slut innan 2 minutersstrecket...

Lotta sa...

Du kommer i alla fall få en väldigt fast stjärt om inte annat! Alternativt, köp en sån där liten motor man kan montera på sin cykel. Då skulle du kunna förena nytta med nöje, äta godis på cykeln då ungarna är inlåsta i cykelvagnen (då kan ju ingen sno godiset ifrån dig och du kan intala dig själv, och alla andra, att du är vääääldigt hälsosam 'Jag cyklar ju!')

Anonym sa...

Pilla och väg varandras navelludd - en annan romantisk sak att göra tillsammans :o)
/Lotta

Maria sa...

Björn: Du är en tönt.

Lotta: visserligen hade jag ingen motor på cykeln idag, men jag åt lösgodis samtidigt som jag cyklade ;-)

Lotta: Åh, det lät också oerhört romantiskt!

Anonym sa...

Björn har i alla fall väldigt bra musiksmak!