tisdag 29 juni 2010

Intelligenstest känns onödigt

Idag var vi på stranden. Charles och jag stod i vattenbrynet och softade när han plötsligt släppte taget om min hand och började krypa. Rakt ut mot djupare vatten. Innan jag han fiska upp honom hade han hunnit få sig en rejäl kallsup.

Jag tänker inte ödsla tid på några intelligenstester när det gäller den ungen, direkt. Jag har en känsla av att jag bara skulle bli besviken.

7 kommentarer:

Pia sa...

Salt är nyttigt när det är soligt och varmt. Du gjorde grabben en tjänst ;)

senada sa...

Gillar verkligen din blogg och läser den varje dag.. såg att någon rekommenderade den på fotbollsfruns blogg och sen började jag läsa den... har precis lagt upp den på min profil på fb... jag har 3 barn och kan relatera till mycket av det du skriver

Gustav sa...

Rädda honom innan kallsup.. du är en såndär "Curlingmorsa" va? ;-)

Jessica sa...

Haha, jag älskar Charles och hans upptåg. =D

Anonym sa...

Jag räddade min dotter från sjön igår. Som tack bajsar hon på mitt nya golv. Och ler fint och säger "mamma, bajjjjssss". En liten stund senare, när jag torkat golv och badat unge kommer nästa tack. "mamma, kisch"
Otacksamhet, nästa gång får hon bada i en hink i trädgården.
/kattbajsmamman

Maria sa...

Pia: Fast det var en liten insjö. Men jag har hört att alger ska vara nyttigt också.

Senada: Tack! Vad glad jag blir! (Och väldigt imponerad över att du skaffat tre stycken, herregud vad tänkte du egentligen människa!). Har missat helt att någon tipsat om min blogg där, har uppenbarligen inte googlat mig själv tillräckligt mycket på sista tiden. Bakläxa där!

Gustav: Men jag veeeeet! Jag borde skämmas, jag vet inte varför jag håller på och tramsar så där. Men jag ska bättra mig, jag lovar.

Jessica: Det man inte har i huvudet får man ha i låren. Typ. Charles alltså, inte du!

Kattbajsmamman: Helt rätt! Eller vadå, bada och bada? Det räcker väl att spola av henne med trädgårdsslangen om hon skulle bli för skitig för att ha i möblerade rum?

LillaUlle sa...

Han var väl varm och behövde mer svalka