onsdag 2 juni 2010

Huvudsaken är väl att man är snygg

Några vänner till oss har nyss fått barn. Tydligen hade han lite gulsot så han fick stanna nån dag extra på BB för observation.

I ärlighetens namn förstår jag inte riktigt varför sjukvården är så kinkiga med sånt där, det gör ju bara att de ser lite fräscha och solbrända ut (bebisarna alltså. Jag tror inte att de bryr sig om föräldrarnas hudton).

Hursomhelst så tycker jag själv bara att det är ett plus om de har en släng av gulsot när de föds, för de ser som sagt bara lite friskare ut då. Det är ju inte så att de ser så jävla hälsosamma ut annars direkt, röda skrynkliga och mosiga. Och form går väl före funktion, eller hur var det nu igen?

4 kommentarer:

Nina sa...

exakt! Det viktiga är inte hur man mår utan hur man ser ut!!! det brukar jag alltid säga! ;-)

Medelklassman sa...

Exakt. Själv tycker jag att alla mammor ska ta med sig sminkväskan till BB så att de kan piffa till sig lite efteråt när man vill ta kort på sin nya familjemedlem. Det är väl inte mycket begärt? Är det roligare att ligga där blek och svettig på korten man ska ha hela livet?

The Queen of fucking Everything sa...

Fashion before function always- helt rätt!

Maria sa...

Nina: Du har helt klart förstått hur det ligger till.

30+: För att inte tala om hur dåliga alla mammor är på att bättra på sminket UNDER förlossningen. Fattar de inte att mascaran rinner när de svettas? Vill de verkligen se ut som feta, svettiga valar med svarta streck i ansiktet?

The Queen of fucking Everything: Amen!