fredag 18 juni 2010

Hej trött

Nu förstår jag varför folk tittade så konstigt när jag cyklade hem efter att ha lämnat Julius på dagis.

De trodde att jag cyklade runt med mitt döda barn i cykelsitsen.


Naturligtvis var det ingen som sa något dock. Man vill ju inte stöta sig med the crazy lady liksom.

12 kommentarer:

Barnarlivet sa...

Jag tycker att det ser mer crazy ut att ha båda två instängda som två kycklingar som väntar på slakt i den där cykelkärran. (Hej häxan i Hans och Greta) Nu har han ju ordentligt med utrymme att svänga med huvudet i allafall;)

Minkamera sa...

Hihihi du skriver såååå bra:-)

Singelmamman sa...

Hahaha! Kan han sova så är det säkert bekvämt.

Anne sa...

Det där händer varenda gång jag cyklar med min dotter, oavsett om det är i kärran eller cykelstolen. Fast med den skillnaden att hon böjer sig framåt som en räka och trycker in hjälmen i ryggen på mig. Oerhört obekvämt, för både henne och mig.

Anonym sa...

Har precis hittat hit och håller på att krevera i skrattkramper. Tack.
Och det är ju tur att jag skriver det. För jag pratar skånska. Och det förstår du tydligen inte såg jag. Men jag skriver på svenska så det är lugnt ju!
/Malin

LillaUlle sa...

Vadå, vad är det för konstigt med döda barn i cykelsitsen? Inte alls... säkert därför ingen sa något tror jag.
PS. Du som är van bloggare här inne, var kan man se någon slags statistik på antal besökare på sin blogg? Eller kan man inte det? DS

Maria sa...

Barnarlivet: Haha! Ja och svängde med huvudet gjorde han ordentligt ska jag säga dig.

Minkamera: Tack snälla fina du! :-)

Singelmamman: Alltså, jag är inte så säker på det. Han kan sova var- och hursomhelst. Alla har vi olika talanger här i livet...

Anne: Ja men skoja inte! Jag har säkert fått en blåmärke på höften efter att han har dunkat in i mig med hjälmen vid varje gupp på vägen.

Malin: Tack! Vad glad jag blir! Och ja, det är tur att du skriver, för den där rotvälskan ni pratar förstår jag ingenting av ;-)

LillaUlle: Nej alltså, jag har alltid tagit för givet att barn i cykelsitsar lever. Men det kanske inte är så självklart? Och nej, man kan inte se läsarantalet här. Helt galet (för oss som kommer från blogg.se och är väldigt bortskämda med det), jag rekommenderar susnet. Där får du tydlig statistik. Och här ser man inte heller alla kommentarer när man loggar in, så jag har valt att få mejl varje gång nån kommenterar. Annars är det omöjligt att ha koll på om nån skulle kommentera ett inlägg som ligger lite längre tillbaka i tiden. Men trots de bristerna tycker jag att blogspot är tusen gånger bättre än blogg.se! Det är mycket lättare att göra en snygg blogg här och det finns en massa roliga extragrejer att lägga till vid sidan av.

Carola sa...

Det går nog att få räkneverk som räknar läsare till din sida, jag har... Men fråga inte hur jag gjorde ;-) Det minns jag inte! Men det finns olika räkneverk å inte alla fungerar!

Sockiss sa...

google statistics är också helt okej att använda.

LillaUlle sa...

Okey, tack så mycket! Håller med om att det är väldigt mycket lättare att göra en snygg blogg här, och så kan man följa andras bloggar lättare också. Får väl fortsätta "dubbelblogga", så får jag lite av varje.

Dåliga mamman sa...

Åh, din blogg är i min smak. Den ska jag följa.

Min tvååring har hjälmfobi så han slipper hjälm och får sitta på styret i stället. På det viset slipper jag få en massa flygor och skit i ansiktet. Inte nog med det. Jag slipper laga lunch till honom.

Maria sa...

Ja, google analytics är också bra att ha. Men jag litar inte riktigt på deras siffror. Däremot ser man precis vilka städer/länder alla besökare kommer ifrån, vad de sökt på för att komma till din blogg, om de kommer från någon länk osv. Mycket skojigt!

Dåliga mamman: Åh vad roligt! Du är så välkommen så! Och fy fan vad smart! Jag ska nog också försöka mig på det tricket. Funkar det även istället för middag?