måndag 13 augusti 2012

Svennebanan-fylla

Haha! Alltså jag kan verkligen inte komma över hur Carl Philips flickvän låter så HIMLA svennebanan när hon lite onyktert vädjar "Älskling... Älskling! Älskling kom med mig!".

Är det för att hon är svennebanan egentligen? Eller låter kungligheter så där... vanliga de också? Jag kan verkligen inte tänka mig Vickan, salongsberusad en lördagskväll, vädja till Daniel att han inte ska sitta uppe och skriva det där anonyma inlägget om kosttillskott i nåt nördigt träningsforum. "Älskling, strunta i det där. Nu går vi och lägger oss istället älskling".

Med det där lite tondöva halvberusade tonfallet. Det kan inte vara möjligt. Det skulle vara som att påstå att Silvia bajsar då och då som alla andra människor.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hon är ju ingen kunglighet så det är nog därför hon låter lite svennebanan. Prinsen däremot låter väldigt kunglig tycker jag. "Släpp" "Aaaj".

Ser förresten att du läser en riktigt bra bok. Jag blev helt fast i dessa ungdomsböcker trots min mogna ålder ;)

Helena m. 4 sa...

ha ha - samma tankar här...
och jag instämmer även med anonyms kommentar här ovan

Singelmamman sa...

Hahaha!

Kom inte på något mer att säga.

Johanna sa...

Haha, håller helt med! Dessutom undrar jag varför INGEN vågar fråga prinsen om han var på väg att slå tillbaka. Varför skulle hans tjej annars ropa "Älskling, älskling, för min skull!"
Alltså som om hon försökte stoppa honom och tänkte att det enda som biter är att han låter bli att slå för hennes skull, sådär klassiskt.

Också kul att Aftonbladet flashar att prinsen "väljer att tala ut om bråket" hos dem, och sen citerar när han säger "vi önskar att vi kunde få lite lugn och ro i det här".

Hehe. Jävligt maffig "tala ut-intervju" liksom.

Gustav sa...

Jag tror inte Silvia bajsar på riktigt. Hon bara fyller den kungliga stomipåsen.
(ja, det är omoget, men jag är karl och det är fredag så jag kommer undan med det)