tisdag 28 augusti 2012

Tack

Hörrni, jag vet att det bara är en nominering i en tävling (som alla dessutom kommer ha glömt om ett halvår). Men det gör mig ändå så himla himla glad att ni är så många som säger att ni röstar på mig. Och Kattis som säger att hon nominerat mig, TACK!

Och tack för alla uppmuntrande snälla ord ni säger om mig och bloggen och TACK Lisa som kommenterade hos Mona igår. Jag blir på riktigt alldeles tårögd och glad i hela kroppen.

Jag älskar er.

/Dagens känslomänniska


6 kommentarer:

emster sa...

För du är så rolig jue

Niehoff sa...

Jag förstår att du blivit nominerad, du skriver jätte bra! Lycka till!

Kram!

Anonym sa...

Fattar inte att du blir förvånad ens... :-) En självklar röstsedel på dig. /Ina

Kattis sa...

Det är säkert flera andra som nominerat dig också - du är ju humormammabloggen nummer ett (i klass med Ketchupmamman vars blogg vann för nåt år sedan) - så det är därför de valde dig.
Men jag är glad om min nominering gjorde skillnad. :-)
Det är du SÅ värd fina Maria!

Piraya sa...

Jajamen! Visst ska du vara nominerad du! Och helst vinna också. Min sambo som inte någonstans kan förstå varför man läser bloggar blir ändå allt som oftast överraskad och skrattar glatt när jag tvångsläser något av dina alster högt. Vad som är bajs är att man måste ha fejsbok för att rösta, det har inte jag, så nu får du en vid-sidan-av-hurra-röst från mig! Och sambon också tror jag...

Anna sa...

Nu har jag röstat (såklart - vad annars?) men det vill jag bara säga att dyker det inte upp lite bröllopsbilder på den här bloggen snart så dras den tillbaka! (ge med ena handen, slå lite med andra *nöjd*)