onsdag 29 augusti 2012

Med ett tema kan det aldrig bli fel

Minns ni temat "platt död liten fisk" på körkortet?

Jag följde upp det nu i alla fall när jag skaffade nytt pass. Jag kallar det här för "platt död liten fisk goes till synes korthårig föredetta intern på kvinnofängelse":

Ett pass (precis som ett körkort) ska man ju ändå ha i tio år, så det är väl värt att lägga ner lite tid kring planeringen av temat. Det gäller liksom att man är nöjd med bilden.

14 kommentarer:

Jonna sa...

Ja vad i helvete är det för fel på de där apparaterna som tar passfoto?? Jag ser ut som en full svullen rysk bondmora. Känns fint.

Anonym sa...

Haha, men det ser ju inte ens ut som du! Vems näsa är det där? /Josefina

Anonym sa...

eller så gör man som jag. letar i mannens plånbok efter ett kort på mig, visar sig att det är samma kort jag redan har på körkortet. skickar in och testar.

Anonym sa...

Pass varar bara i 5 år...

Miss Upsey Daisy sa...

Jag tog också nytt kort och min sambo sade inget när jag sade att det inte var så bra...

Anonym sa...

Alltså. Nu hittade jag din blogg, och sedan blev ingenting mer gjort. Att jag har diskat och städat i köket är bara en dålig ursäkt från min sida för att få sitta med näsan i datorn resten av dagen. För övrigt är jag inte anonym med flit, jag har bara glömt mitt lösen till mitt google-konto. Och grabben, som är den som håller ordning på sin mamma och hennes lösenord, är i skolan. MVH / CH

Terese sa...

Men alltså, du skulle skickat in ett kort från bröllopet då var du säkert supersnygg. Med det sagt vill jag inte lägga någon värdering i fotot på ditt nya pass (förresten, vem blir någonsin bra på pass- och körkortsfotona, för att inte tala om passer- och behörighetskort till jobbet?!) jag vill bara styra in dig på att du ska visa bilder från bröllopet :-)

Karlskronamamman sa...

Tur att passen nuförtiden bara gäller i 5 år :)
Ska själv hämta ut mitt nya körkort idag...får se hur det blev..

Anonym sa...

Vart bär det iväg för dej nu då?

Anonym sa...

Strunta i att svara då!
Jag tycker att det är respektlöst mot dina läsare att strunta i att svara på kommentarerna!

Maria sa...

Respektlöst var väl kanske att ta i, men jag förstår vad du menar. Jag är jättedålig på att svara på kommentarer, oftast hinner jag inte svara just när jag läser kommentaren och sen glömmer jag bort att göra det. Jag läser dock ALLA kommentarer, och är oändligt tacksam för att ni tar er tid att kommentera.

Jocke sa...

MARIA DU Ä SÅÅÅÅÅÅÅÅÅåååååååå FUL

Terese sa...

Jocke: Vad fan säger du?! Hon kanske inte faller just dig i smaken men du behöver inte att skriva det!
Väx upp.

Erika sa...

Terese: Där gav du att han vad han tål!