torsdag 9 augusti 2012

Sötsuget. SÖTSUGET!

Jag har tänkt lite på det här med bröllopet. Det är väl ingen idé att banta ner sig till oigenkännlighet bara för att vara snygg just den dagen? Jag menar, då kommer man ju inte känna igen sig själv på bilderna i efterhand.

*hetsäter glass för att dämpa sötsuget*


5 kommentarer:

Anna sa...

Kommenterar för första gången här, tror jag. Har läst din blogg i två år nu, och uppskattar ditt skrivande sååå mycket. Nu till ämnet, var för bara några dagar sedan på ett bröllop där de hade en godisbuffe framdukad HELA KVÄLLEN. alltså jätteskålar med godis som man kunde norpa åt sig på väg till baren, mellan rätterna, etc. De hade ju snajsat till det så godiset var färgmatchat med allt genom hela bröllopet, inbjudan, placeringskort, etc etc men om man vill kan majn ju strunta i det och bara ta det man gillar! Tips till godisråtta. Och om du vill kan du fylla en liten såndär påsig väska med massa gorra' och ha i knät under middan så kan du mumsa så mycket du vill... Obs- rekommenderar att avstå från Geisha, Plopp, och Marianne. Choklad syns om man tappar i knät, och de med papper på blir så läskiga när man biter på staniolet. Ha en härlig dag i kyrkan ! Anna

Mammahäxan sa...

Jag fastade innan jag skulle gifta mig. Idiotiskt. Dels för att jag faktiskt var rätt smal innan, jämfört med nu. Och dels för att min bröllopsklänning hänger i garderoben och skrattar åt mig, den kommer jag ALDRIG i igen. Inte för att jag planerar att gifta om mig, men ändå.
Hoppas ni får en toppendag! Det är kul att vara gift. Hälsningar från en som aldrig tänkte gifta sig men som nu firar 13 år som fru.

Bondens fru sa...

Jag bantade inte innan vårt bröllop. Jag har sett flertalet brudar slita med det och blivit vidriga bridezillas på kuppen. Och jag är helt säker på att du kommer att vara strålande vacker på er dag, för det blir man. Lycka till!

Hulda&Doris sa...

Man ska aldrig banta. Man blir knäpp av sånt. På riktigt.

Nipe sa...

Lite drygt ett år efter vårt bröllop stod två nyblivna vänner till oss och kollade på vårt bröllopsfoto. Den ena trodde att det var brodern till min man och hans fru (eftersom han inte kände igen bruden) och den andra, hon undrade om min man varit gift innan... Hm, nåt säger mig att jag nog inte riktigt är lik mig på det fotot ( på tal om att banta ner sig för en dag).